Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

The ВЙО (feat. Парадуш) "Білі лілії" 4.21 Mb
The ВЙО Їдемо в Крапати (2011 р.) 4.81 Mb
The ВЙО Каляки-маляки <p>4,65 Mb</p>
The ВЙО Зорі (2009 р.) 3,64 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / The ВЙО / Аматори усих країн - єднайтесь!

Уже четверий рік поспіль в місті Кобеляки, що на Полтавщині, проходить фестиваль аматорського мтстецтва «Вйо, Кобеляки». Дійство відбувається на мальовничому березі річки Ворскла і об*єднує навколо себе аматорів з усіх куточків нашої Країни. Серед представників різних видів мистецтв, представлених на фестивалі, можна зустріти музикантів і письменників, поетів і фотографів, письменників і режисерів. Єдине що вирізняє цих митців серед інших, це те що вони аматори. Аматори з великої літери і в кращому сенсі цього слова.

Хто такі аматори? Аматори це люди, які мають певну освіту та професію, досить вдало нею займаються і заробляють на хліб, а у вільний від роботи час мають хоббі. Таким хоббі може бути збирання марок, поклейка моделей літаків, фотографія, написання літературних творів, складання і виконання пісень и навіть знімання кіно.

А як людина ставиться до свого хобі? Зацікавлено, приязно і, найголовніше, з любов*ю. Напевне, саме черз останню складову (любов), аматори часто-густо досягають успіху у заняттях своїми хоббі і стають мегапопулярними митцями, залишаючи позаду багатьох добре натренованих професіоналів.

Це і не дивно, адже аматори, не обтяжені вантажом професійної підготовки, покладаючись виключно на власні почуття та інтуіцію, знаходять такі цікаві рішення, на які професіонал не наважиться саме через те що впродовж усього сроку свого навчання, йому вбивали в голову правила (основи професії) порушувати які він просто не має права. А аматори – мають!

Серед аматорів, що досягли успіху можна перераховувати майже усіх представників української та світової музики. Трохи прикладів: Святослав Вакарчук за освітою фізик, Олег Скрипка – інженер, Кузьма «Скрябін» - стоматолог, Стінг – архітектор. Цей список «людей що займаються не своєю справою» можна продовжувати до нескінченності. Але як добре, що вони займаються улюбленою справою!

Фестиваль аматорського мистецтва «Вйо, Кобеляки» збирає навколо себе саме таких людей. І якщо ви бажаєте відчути неа собі вплив цього духу свободи творчості, або просто провести пару вихідних днів на свіжому повітрі в оточенні приємних людей і несподіваного мистецтва, приїзджайте в Кобеляки. 2-3 липня. Субота – неділя на березі річки. Почніть як глядач, а потім хто знає – можливо наступного року ви самі станете учасником цього фестивалю.

http://www.vyofest.com.ua

 
 

Додав Art-Vertep 21 червня 2011

Про автора

Точкою відліку стилю реггі в Україні можна вважати утворення гурту The ВЙО в м. Кобеляки, Полтавської обл. у 1991 році. Основу команди склали гітарист Сергій Підкаура і співак Мирослав Кувалдін.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска