Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Qarpa Soledad (2011) 8,13 Mb
Qarpa No 1 like U (2011) 8,78 Mb
Qarpa My Man (2011) 8,75 Mb
Qarpa Русальчина ( 2005 р.) 5,76 Mb
Qarpa Namma You Crow (2007 p.) 6,97 Mb
Qarpa Без мене (2007 р.) 2.34 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Qarpa / And I Made a Man

Цього вересня. 23.09.2011. Crystal Hall.

 

Після вимушеної перерви Ірена Карпа й  QARPA band повертаються на сцену. І не просто роблять кам-бек "старого про головне", а презентують новий, довгоочікуваний, ні на що не схожий альбом "And I Made a Man".

Гурт, відомий своїми радикальними експериментами ще з часів "ФАКТИЧНО САМІ", цього разу перевищив сам себе. Навіть тим, хто добре знає творчість формації, важко буде з першого прослуховування впізнати виконавця. У  стилістиці альбому можна видивитися як, головно, пост-тріп-хоп, так і рок, лайт-джаз, поп, французький шансон, реп, павер-балад тощо. А все ж, ця мультимовна плита є одним цілим, і як назвати цей мікс - "священний інтернаціональний обовязок кожного слухача". (Джон Саліга,  митець, Сан Франціско).

«Коли не женешся за тенденціями, не маєш шансу стати застарілим. Ми намагаємось еволюціонувати від альбому до альбому», – каже басист та аранжувальник QARPA band Артур Данієлян.

"За час написання альбому було випито 8 кг мате". (Олег Артим, гітарист QARPA band).

Музичний критик Андрій Іноземцев:

«Останнім часом я був практично припинив слухати музику взагалі, особливо нову, оскільки не знаходив нічого для себе цікавого. І ось коли мені потрапив до рук альбом QARPA, я слухав його цілий тиждень, безперервно. Ірена перетворилася в чудового композитора, а пісні справді зроблені на якісному світовому рівні».

"Такого явно не очікувалося від гурту з України, де зазвичай по телевізору звучать пост-радянські страждання, а на концертах грають весілля в шароварах". - Маркус Хубер, концертний промоутер, музичний продюсер, Відень).

Наразі, поки ще триває робота над відео з елементами smart horror до треку "Please Get Out", журналістам буде відкрита завіса над тим, що робить міжнародна знімальна команда: на прес-конференції  20.06 о 16.00 планується показ короткого трейлеру.

http://qarpa.com/

 
 

Додав Art-Vertep 21 червня 2011

Про автора

«Qarpa» ex «ФАКТИЧНО САМІ» Ірена КАРПА – вокалОлег АРТИМ – електро гітара, програмуванняАртур ДАНІЄЛЯН – бас гітара, програмуванняЄвгенія СМОЛЯНИНОВА – віолончельАндрій КОГУТ – барабани1992 рік &ndash

 

Коментарi

21 червня 2011

"Такого явно не очікувалося від гурту з України, де зазвичай по телевізору звучать пост-радянські страждання, а на концертах грають весілля в шароварах". - Маркус Хубер, концертний промоутер, музичний продюсер, Відень).

Напевно Маркус Хубер чув про Україну з бабусиних казок.. А щодо Карпи, то спочатку треба послухати.. Бо поки що як завжди: бла-бла-бла, я народила дитину, бла-бла-бла, я крута співачка, ми крута група, а коли потрапляєшь на концерт - хочеться вуха закрити.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска