Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Ірена Карпа / П'ять сюрпризів від Ірени Карпи

Ірена Карпа і "QARPAband" після вимушеної перерви повертаються на сцену, - про що повідомили журналістам 20 червня на прес-конференції в Crystal Hall. Саме в цьому клубі 23 вересня відбудеться презентація нового екстрім-альбому групи "And I Made a Man".

Перед брифінгом з Карпою мало не стався несподіваний казус ...

Карпа: "Трохи дико, що ми це оголошуємо ледь не за три місяці. Але ще більш дико було те, що мені сьогодні здалося, що я народжую. І думаю: все, зараз не вийде ніякої прес-конференції. Але поки що все оk".


Виявилося, такий поспіх обумовлена ??тим, що на наступний день Ірена їде в клініку, де народить ще одного малюка.

Не відходячи від теми материнства, Карпа розповіла, що в день конференції запустила блог для Бебика, створений спільно з сайтом kskids.com.ua. У ньому не буде практичних порад, наприклад, як корисно їсти петрушку. Там можна буде прочитати міні-статті від Ірени: і практичні, і корисні, і смішні. Приміром, від чого не слід відучувати малюка. В принципі, те, що багато мам знають, але у властивій Карпі іронічній манері. Також там розміщені фотографії Ірени з донькою Корою, Wishlist і відео.

Карпа: "Це будуть мої цинічні вставки, які для людей зі здоровим почуттям іронії і гумору здаватимуться цілком нормальними. Тим не менше чекаємо там толпу роз’ярьонних мамаш, які будуть казати, щось типу того, що какашечки – це святе".

Ще одним інфо-приводом зустрічі з пресою став анонс нової книги Карпи, яка вийде восени. На моніторі у прес-центрі з'явилося зображення героїні, яка, за словами Ірени, є змішаним чином її самої і художниці, яка намалоювала ілюстрації.

Карпа: "Книжка буде про Гімалаї, пригодницька і нарешті з картинками, спеціально для тих, хто не любить букви. Героїню звати Мурі, вона займається створенням, на жаль не порно-коміксів, а комп’ютерних ігор (трошки менш прибуткова справа). Колись, сподіваюсь, нам вдасться зробити і повноцінний комікс".

І найголовніша причина, по якій Карпа зібрала журналістів, - це повернення групи в шоу-бізнес. На підтвердження цього музиканти презентували тизер нового кліпу з елементами smarthorror і арт-хауса. Відео, робота над яким наразі триває, знято на трек "Please Get Out" з майбутньої платівки.

Карпа: "Нічого немає странішого, ніж рум’яна дитини, яка в чорній кімнаті розриває паперових метеликів і при цьому говорить на древньо-арамейській мові. Це буде щось гарне, на зразок "Аліси в країні чудес"… Ще в кліпі присутні красиві дівчата з рельєфними формами, замотані тугими червоними стрічками. І я в ролі великої білої вагітної молі. Та найстрашніше в цьому хоррорі те, що зйомки відбувалися в лісі біля метро Лісова о третій годині ночі".

А щодо прийдешньої платівки "And I Made a Man", над якою музиканти працювали тривалий час, як обіцяють - вона буде не схожою на попереднє творчість колективу. Намагаючись еволюціонувати від альбому до альбому, стилістика нової платівки вийшла різноплановою. На диску можна почути як ключовий пост-тріп-хоп, так і рок, лайт-джаз, поп, французький шансон, реп, пауер-балад тощо. Пісні, що увійшли до неї, зроблені на "якісному світовому рівні".

Карпа: "Результат нас повністю влаштував, і, сподіваюсь, влаштує і слухача також. Матеріал накопичувався стільки довгих років, що по ньому видно навіть весь мій прогрес у англійській мові. Все закінчилось тим, що я вийшла заміж за американця…".

Басист і аранжувальник "QARPAband" Артур Данієлян: "Ніякого прогресу ...".

Карпа: "Сказав Артур, якого виганяли з ін’язу".

Артур: "За німецьку мову ..."

Карпа: "Але Олег Артим в альбомі усе так порозкладав, що в перших піснях акценту немає, а потім він з’являється".

Артур: "З кожною піснею все більший і більший акцент".

Карпа: "Це було дійсно давно, ще в часи, коли я від’їжджала жити в Індонезію. Раритет абсолютний. Але ми паралельно створювали україномовні альбоми".

Артур: "Років 8-9 тому... Було десь 4 пісні, але на альбом не вистачало".

Карпа: "І з переляку ми почали писати французькі пісні, іспанські, італійські. Альбом – радість для філолога. Той, хто знає якусь із цих мов – обов’язково пропреться".

В даний момент група вирішує питання: чи варто видавати диск в аналоговому варіанті або залишити тільки цифровий. Після презентації альбому Ірена Карпа і "QARPAband" відправляться в тур "містамі и селами латинської Америки".

Автор:Альона Паламарчук

music.itop.net

 
 

Додав Art-Vertep 24 червня 2011

Про автора

Ірена Карпа  — українська письменниця, співачка, журналістка. Ірена Карпа - справжнє імя співачки Народилася 8 грудня 1980 у м. Черкаси. У 1998 р. вступила до Київського національного лінгвістичного університету на відділення францу

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска