Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / АртПоле / ArtPole news

Вітаємо!

За три тижніфестиваль АртПоле. Звуки/дії у просторі — 2011 буде вже в розпалі. Нагадуємо час і місце:12–16 липня, Дністровський каньйон (с. Уніж, Городенківський р-н, Івано-Франківська обл.).

Синергія, яка лежить в основі цьогорічного, та, власне, й попередніх фестивалів, вже діє: українські віджеї активно працюють над спільними проектами з британськими та австралійськими музикантами, студія ПротиНочі думає над масовими хореографічними постановками із залученням фестивальної публіки, гуцули готують шерсть для кримськотатарських майстрів, волонтери їдуть до Унежа, щоб допомагати у будівництві сцени-гнізда та гігантської гойдалки для Як Умієм Оркестри.

Останні оновлення в програмі: до музичної програми додалися Зелені Сестри (Тернопіль) та Коралі (Івано-Франківськ), останні припливуть на фестиваль на плотах, зроблених з зібраного на берегах Дністра пластикового непотребу. Лендарт-програма: крім вже згаданої сцени-гнізда свої об’єкти, які теж передбачаються немаленькими, створюватимуть Жанна Кадирова та Мирослав Вайда. Доповнюється програма майстерень. Дорогі жителі АртПоля, звертаємо вашу увагу на те, що в програмі відбулися перестановки — спільний виступ ДахаБрахи та PortMoneвідбудеться 13 липня, інші незначні зміни також ще можливі.

Інформація про фестивальні автобуси з Івано-Франківська і Тернополя, ціни на оренду туристичного спорядження, а також телефони гостинних місцевих жителів шукайте на сайті фестивалю на початку наступного тижня, після повернення з місця майбутніх подій останньої розвідгрупи.

 

 

25–26 червня — в Одесівдруге відбудеться кінофестиваль Німі ночі. В його програмі презентації, зокрема, буде представлена унікальна dvd-колекції «Українське німе» (українська німа кінокласика у сучасному музичному супроводі); лекції з історії німого кіно, українського й польського відео-арту, а також кінопокази. Денний сет включає фільми  «Два дні» (1927) в музичному супроводі dj U—Ra (Київ) и «Бестія» (1917) за участю Поли Негрі, який озвучить польський діджейский дует Dziewczeca Patalogia Praska. Нічний сет під відкритим небом відкриє шедевр світового кіно «Страсті Жанни д’Арк» (1928) у супроводі відомого піаніста-імпровізатора Юрія Кузнєцова. Завершить програму кіноперформенсів фантасмагорія Олександра Довженко «Звенигора» (1927), яку супроводжуватиме польський джаз-бенд  Futurethno. Опівночі розпочнеться джем-сешн за участі Юрія Кузнецова та Futurethno, після якого відбудеться after-party для гостей фестивалю.

Деталі про локації, час показів та квитки на офіційному сайті події.

 

 

До 27 червня приймаються заявки на міжнародний конкурс Neuro Music в рамках фестивалю UA/PL Alternative Music Meetings 2011. П’ять гуртівувійдутьдо фіналу, який відбудеться 16вересня в Києві. Трьох з них обиратиме журі, ще двох — публіка шляхом онлайн-голосування, яке розпочнеться на сайті фестивалю 5 липня. А на гурт, який журі визнає найкращим під час київського концерту, чекаєконцертний тур Польщею. Подробиці про конкурс і фестиваль, а також аплікаційні форми тут.

 

1–3 липнянаунікальних залишках оборонних фортів Першої світової війнивтретєвідбудетьсяміжнародний фестиваль мистецтв Fort.Missia. Точна адреса: с. Поповичі, Мостиський р-н., Львівська обл. Fort.Missia втретє демонструє мистецькі проекти з різних країн,експерименти з джазом, електронікою та сучасним мистецтвом, а також рок та фольк, театральні дійства, літературні читання, майстер-класи, галереї ремісників та безліч фестивальних атракцій на фоні мальовничої природи. Насичена програма детально описана на сторінці фестивалю.

 

12 липня — фестиваль Селиська Співанка (Нижнє Селище, Хустський район, Закарпатська обл.).  Відкривають фестиваль Гудаки Village Band, а на їхнє запрошення долучаються численні троїсті музики, за участі яких вперше в Нижньому Селищі відбудеться фестиваль вуличної музики. Ввечері на відкритій сцені виступатимуть три колективи, різних за походженням але спільні за своєю запальною енергетикою: місцевий Rock-H, Юркеш і  Besh’o’droM. Обов’язкові складові народного гуляння — спортивні забави та вдосталь місцевих страв. Діти також не залишаться без уваги: на них чекають ігри та каруселі... Контактна особа: голова села Іван  Миколайович Шоля 096 300 5109.

 

З найкращими,

АртПоле.

 
 

Додав Art-Vertep 24 червня 2011

Про автора

Агенція "АртПоле" — фестивалі, концерти, виставки, вистави, читання та ін., мистецькі акції, які ми вигадуємо, розробляємо і організовуємо. Ми доволі суб'єктивні — працюємо лише з тими авторами, творчість яких вражає і надихає нас.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска