Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Міжнародний театральний фестиваль Драбина / Результати конкурсу п’єс «Драма.UA-2011»

Переможцем конкурсу стала пєса Артура Млояна (Київ) «Сімейні люди». Друге місце посіли роботи Костянтина Соловєнка (Київ) «Екстреміст» та «Голодна любов». На третьому місці, за визначенням журі, опинилися «Сонні пігулки» та «Катрін у пастці» Марії Вакули (Київ).

Особливу відзнаку журі за високу авторську майстерність і серйозні стосунки з класичним твором отримала пєса Олександра Виженка (Запоріжжя) «Володимир на шиї».

До лонг-лісту конкурсу увійшли 12 п’єс: «Екстреміст» та «Голодна любов» Костянтина Солов’єнка (Київ), «Сімейні люди» Артура Млояна (Київ), «Хворі клепсидри» Христі Венгринюк (Чернівці), «Не дочекались» Катерини Аксьонової (Львів), «Проблеми дощів» Тетяни Киценко (Київ), «Дядько з крилами» Олександра Гавроша (Ужгород), «Катрін у пастці» та «Сонні пігулки» Марії Вакули (Київ), «І мене моя міліція» Елеонори Сіндєєвої (Дніпропетровськ), «Три сценарії Олега Шинкаренка» Олега Шинкаренка (Київ) та «Володимир на шиї» Олександра Виженка (Запоріжжя).

Загалом до участі у конкурсі п’єс «Драма.UA-2011» зголосилися 37 драматургів, які надіслали на розгляд журі 45 своїх робіт. Це автори з Києва, Львова, Броварів, Херсону, Одеси, Запоріжжя, Донецька, Тернополя, Коломиї, Теребовлі, Харкова, Саскатуна (Канада), Ужгорода, Новомиргорода, Дніпропетровська, Верхньої Криниці (Запорізька область).

 
 

Додав Sh.Ocean 07 липня 2011

Про автора

Для когось драбина – це звичайнісінький реманент, схований на горищі або в підвалі, для нас – Драбина – це можливість знайти собі подібних й щаблина за щаблиною дертися нагору мистецького неба.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска