Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Лоренс Різ / Друга світова війна за зачиненими дверима. Сталін, нацисти і Захід

Мистецька Аґенція «АртВертеп» та книжковий клуб "Білокнижник" предсталяють книгу британського історика Лоренса Різа  «Друга світова війна за зачиненими дверима. Сталін, нацисти і Захід». Придбати чи замовити книгу можна за адресою: вул. Червоне площа, 3, тел. (056) 745 10 60 чи скориставшись інтернет крамницею порталу artvertep.com.

 

Коли, на Вашу думку, закінчилася Друга світова війна? Після капітуляції Японії? Якщо кінець війни мав принести «свободу» країнам, які страждали від нацистської окупації, то для мільйонів людей вона насправді не закінчилась до розвалу комуністичної системи.

Влітку 1945 року для народів Польщі, балтійських та інших країн на сході Європи диктатура одного тирана – Адольфа Гітлера, просто змінилась гнітом іншого – Йосифа Сталіна. Як сталася ця несправедливість? Це одне з ключових питань, спробу відповісти на яке зроблено в цій книжці. Бестселер Лоренса Різа відтворює справжню закулісну історію відносин Заходу зі Сталіним на основі нових матеріалів, які стали доступні тільки нещодавно – після відкриття архівів посткомуністичних країн, та свідчень близько ста живих ветеранів з країн колишнього комуністичного блоку.

Це не просто історія «від верхів до низів», а співставлення менталітету і цінностей еліти з людським виміром значення рішень, прийнятих у переговорах між Сталіним і західними союзниками за зачиненими дверима. Ця книжка дозволить Вам дізнатись правдиву історію Другої світової війни і подивитись у вічі наслідкам тієї правди.

ЛітАкцент

Купити книгу можна тут.

 
 

Додав Sh.Ocean 08 липня 2011

Про автора

британський історик, письменник, продюсер і засновник веб-сайту WW2History.com, у минулому - голова BBC TV History і креативний директор історичних програм BBC TV.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска