Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Фестиваль "Global Gathering" / На "Global Gathering" було жарко (+фото)

9 липня в Києві на аеродромі "Чайка" пройшов один з найбільших фестивалів електронної музики "Global Gathering". 20 000 відвідувачів, 5 сцен з потужним бітом і більше 50 діджеїв створили неповторну атмосферу п'ятого, ювілейного, оpen-air.

Хедлайнерами "Global Gathering Ukraine" в цьому році стали такі зірки електронної сцени, як Markus Sсhulz, "Tiesto", Ferry Corsten, Richie Hawtin, Laidback Luke, Adam Beyer, Marco Carola, Aly Fila, Michael Woods. І це далеко не повний список всіх знаменитостей, які відіграли на сценах Global Gathering Main Stage, Electric Stage, Kiss FM Globale Stage, Pirate Station Stage і Top DJ Terrase.

До речі, щодо "Pirate Station Stage" - ця сцена з'явилася на радість усім джанглістів і шанувальникам "Піратської Станції". "Global Gathering" завжди прагнув радувати своїх відвідувачів максимальним різноманітністю музики і складу зоряних артистів. Drum'n'bass напрямок також не став винятком.

А ще особливу увагу ювілейний "Global Gathering" приділив живим виступам трьох відомих українських колективів. На одній з п'яти сцен - TopDJ Terrace - відіграли "Tomato Jaws", The Maneken" і "Gorchitza".

Масштабність заходу могла потрясти навіть самого вимогливого відвідувача. Про що говорити, якщо, наприклад, спеціально для Richie Hawtin і Markus Schulz був організований чартерний рейс, який доставив артистів з аналогічного фестивалю в Польщі.

Слід також зауважити, що цього року гості фестивалю могли отримати задоволення не лише від якісного звуку, але і від піни, яка була на "піна-танцполі". Також можна було відвідати "кольорові" і "Маямі" танцполи.

Радує той факт, що, судячи з усього, організатори врахували помилки попередніх років, а тому величезних черг біля входу, недоліку в барах, товкучки біля "санвузлів" або "фуд-кортів" не було. З 14.00 9 липня до 6.00 10 липня публіка мала можливість насолодитися всією красою фестивалю на відкритому повітрі. До речі, дощу в цей день саме на "Чайці" не було, хоча весь Київ практично затопило, що ще зайвий раз підтверджує той факт, що "Global Gathering" володіє позитивною енергетикою, проти якої навіть сили природи не здатні встояти.

Для іногородніх тусовщиків на території фестивалю був встановлений кемпінг площею 1500 кв. м, доступ до якого мали тільки відвідувачі зі спеціальним браслетом. Там відвідувачі могли розбити свої намети. Примітний той факт, що кемпінг був відкритий в 9.00 9 липня і припинив свою роботу о 12:00 10 липня, щоб відпочивальники могли спокійно розташуватися і зібрати речі.

Загалом, "Global Gathering" цього року вдався на славу: тисячі посмішок, кіловати звуку і позитив, що ширяє над танцполами, - що ще треба для приємного проведення часу в літній вікенд. Кажуть, хвилина щастя може продовжити життя на рік, з цього випливає, що всі, хто побували на "Global Gathering" і відтанцював 16 годин поспіль, будуть жити вічно.

Нагадаємо, "Global Gathering" - легендарний англійський оpen-air фестиваль, який стартував в 2000 році і з тих пір щорічно збирає на аренах у Великобританії понад 50 000 чоловік і близько 200 найпопулярніших dj планети. Вперше на європейському континенті "Global Gathering Freedom Festival" відбувся в 2007 році. Тоді він зібрав на українському аеродромі "Чайка" 20 тисяч клаберів. Цього року в Києві проходив третій фест. Організатор заходу - компанія "Вірус Music".

Марина Міллі

Молоде Радіо

 
 

Додав Sh.Ocean 12 липня 2011

Про автора

GlobalGathering is an annual dance music festival by Angel Music Group, the company behind Godskitchen, and is a key player in the international festival market.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска