Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Славське Рок-Фест / Вечірню сцену на "Славське Рок" перенесуть в інше місце

Цього року через будівельні роботи на стадіоні у Славському фестиваль "Славське Рок" буде проходити не так, як минулого року. Виступи музикантів на вечірній сцені відбуватимуться в інших місцях. Вечірня сцена буде знаходитись на галявині між турбазою "Політехнік" та "Перлиною Карпат".

Організатори вже сьогодні зробили карту із позначенням місця розташування денної і вечірньої сцен, залізничного вокзалу. Також позначили розташування вечірньої сцени минулого року, щоб можна було порівняти. Карти зможуть отримати усі гості фестивалю на місці.

За підтримки клубу "Партизан" на фестивалі діятиме кемпінг - наметове містечко. Воно буде знаходитись на острові, де колись на час фестивалю розташовувався керамічний симпозіум. Містечко знаходитиметься під охороною. Фестиваль забезпечить усі найнеобхідніші умови проживання для тих, хто житиме в кемпінгу - вода і туалет будуть на місці. Також у наметовому містечку діятиме кухня, де можна буде смачно поїсти.

Вартість поселення: 1 день - 40 грн, 2 дні - 80 грн, 3 дні - 100 грн. У ціну входить вартість поселення в дво- або чотиримісному наметі, спальник, каремат. Забронювати місця можна уже сьогодні за телефоном:  (063) 656 12 30.

Для тих, хто їде на фестиваль зі своїми наметами, будуть відведені спеціальні території для розміщення. Або ж можна  буде ставити намети на вільних територіях, які не є приватною власністю.

gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 24 липня 2011

Про автора

Міжнародний рок-фестиваль «Славське Рок-Фест», проводиться у відомому гірськолижному містечку Славське на Львівщині. Гасло забави: «Я люблю Карпати» — суголосне до низки однойменних збірок, що кожного сезону випускає Укр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска