Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Брати Капранови / Електронна версія нової книжки Братів Капранових вийшла раніше за паперову!

Електронна версія нової книжки Братів Капранових

вийшла раніше за паперову!

Електронна та паперова книжки мають не конкурувати, а співпрацювати, – так вважають Брати Капранови. – Звісно, коли йдеться про легальний продаж. Тому що сьогодні папір та комп’ютер доповнюють одне одного, долучаючи до книжки різні групи читачів”.

Саме з метою підтримання легального електронного книговидання Брати Капранови зважилися на експеримент – електронна версія нового роману „Щоденник моєї секретарки” з’явилася на півтора місяці раніше за паперову. Вона доступна на сайті BookLand

Цей роман разюче відрізняється від інших творів Братів Капранових.

 

„Це – спроба глянути очима нормальної людини на життя українського вищого світу. Люди, які вважають, що визначають долю країни, зазвичай не публічні, бо великі гроші люблять тишу, а справжні доленосні рішення ніколи не потрапляють на шпальти газет. Однак у цих людей є дружини, коханки, дочки – саме вони виблискують на ґламурних вечірках, ведуть шоу на телеканалах. А сини та племінники розсікають вулицями на дорогих тачках і крутять амури з моделями.

Герой нашого роману є частиною цього світу. І саме з його допомогою читач отримує унікальну можливість побачити правду, а не її ретушовану версію.

Колись книжка Фредеріка Бегбеде „99 франків” наробила багато галасу через те, що в ній показано реальні механізми та підкилимні стратегії рекламного бізнесу. Так само вразила читачів Лорен Вейсбергер, яка у романі „Диявол носить Прада” викрила реалії світу моди.

Ми маємо перевагу перед згаданими авторами, бо український бомонд є ще незрілим і не вміє як слід охороняти свої таємниці. Через це погляд нашого героя (а значить і читача) сягає усіх темних кутків, які приховують „господарі життя”: від бізнесу, піару та політтехнологій – до гламуру, телебачення, мистецтва і глянцу.

Нам свого часу довелося працювати у серйозному бізнесі, і щойно виникла ідея „Щоденника”, ми взялися згадувати події, свідками яких були. Однак коли в романі було поставлено крапку, стало зрозумілим, що використати вдалося менш ніж десяту частину згаданого. І причина проста – якби ми написали все, ніхто б не повірив, що це правда.

Отже герой нашої книжки ходить тими самими стежками, що й ми, бачить тих самих людей та є свідком тих самих подій. Тільки на відміну від нас, він має право розповісти про них відкрито. Саме тому ми попереджаємо: усі факти, що їх описано в романі, є справжніми. Але усі герої є вигаданими. Збіги, здогадки, в тому числі і правдиві, ми залишаємо цілком на сумлінні читача,” –попереджають автори.

Паперову версію роману буде презентовано на Львівському Форумі видаців.

А електронну версію можна знайти тут:

http://bookland.net.ua/book/80801+SHCHodennik+moyeyi+sekretarki.html

 

Смачного читання!

 
 

Додав Sh.Ocean 04 серпня 2011

Про автора

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска