Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Gorod Майстрів / 24 серпня в Дніпропетровську відбудеться фестиваль Gorod Майстрів

День Незалежності у Дніпропетровську.

Міський портал gorod.dp.ua та МА «Арт-Вертеп» (аrtvertep.com) святкують День Незалежності в рідному місті фестивалем hand-made - Gorod Мастеров! До участі запрошуються майстри, художні школи, майстерні, магазини та салони що створюють та пропагують авторські вироби. 

24 серпня, в День Незалежності України в дніпропетровському парку Лазара Глоби відбудеться грандіозний фестиваль Gorod Мастеров. На виставці-ярмарці Ви зможете побачити та придбати hand-made подарунки та сувеніри кращих майстрів України! Також у програмі свята майстер-класи, виставка робіт молодих Дніпропетровських художників і фотографів, молодіжні театри, виступи музичних колективів, а також багато інших розваг для дітей і дорослих.

Ідея Gorodа Мастеров виникла у березні 2011 року, коли міський портал www.gorod.dp.ua успішно запустив проект Місто Майстрів - каталог майстрів ручної роботи Дніпропетровська та області. Метою проекту є створення єдиної бази всіх творців ручної роботи, їх просування та привернення уваги суспільства до майстрів і їх виробів.

Мистецька агенція «Арт-Вертеп», в рамках події запрошує нових майстрів представити свої твори на одному з найбільших українських арт-порталів Artvertep.com та в інтернет-крамниці Artvertep.com/shop. Крім щоденного огляду мистецького життя країни: афіші, новин, рецензій на порталі представлено кілька тисяч персональних блогів майстрів із різних регіонів України. Народні ремесла, сучасний декор, іграшки, картини, живопис, авторський одяг, інтер`єрний дизайн та багато ін. напрямків сучасного мистецтва можна не тільки переглянути, а й придбати через інтернет-крамницю artvertep.com/shop.

Умови участі:

-         250 грн. – членський збір для місцевих майстрів

-         300 грн. - членський збір для місцевих майстрів (включно з обладнанням: стіл та стілець)

-         400 грн. - членський збір для майстрів з інших міст (включно з обладнанням та поселенням в готелі)

-         400 грн. - членський збір для крамниць, салонів тощо

Запрошуємо до проведення майстер-класів та художніх виступів. 

Для майстрів, які не мають можливості відвідати фестиваль, спеціальна пропозиція від Мистецької агенції «Арт-Вертеп» - представлення ваших творів.

Реєстрація учасників, запитання та консультації:

тел. (056) 745-10-60, mail@artvertep.dp.ua, uls@gorod.dp.ua

м. Дніпропетровськ. вул.Червона площа, 3.

Арт-крамниця «Білокнижник»

 
 

Додав Art-Vertep 20 серпня 2011

Про автора

Близько 20 000 дніпропетровців були учасниками, глядачами і покупцями перших двох фестивалів Gorod Майстрів, якими ми відсвяткували День Незалежності та День Міста. Дніпропетровськ радували своїми виробами як місцеві рукотворці, так і майстри з усієї У

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска