Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль "Соседний мир" / Закінчився фестиваль «Соседний МИР» 2011

Нещодавно, 5-7 серпня, на березі Азовського моря відбувся щорічний музичний фестиваль «Соседний МИР». В рамках фестивалю виступало чимало музичних колективів не тільки України, а й Росії та інших країн СНД. Фестиваль із впевненістю можна назвати всеохоплюючим, адже на ньому були представлені майже всі стилі та напрями живої музики (рок, брит-поп, панк, ска, альтернатива тощо), а також інші прогресивні напрями сучасної музики.

Як зазначав один із учасників фестивалю Дмитро Работягов:
«Фестиваль пройшов на ура! Прекрасна атмосфера, де кожен друг і сусід. Хороший підбір пісень майже у кожної групи, всі викладались на повну, що дало можливість відчути справжню силу сучасної музики. Дуже хороший звук і, що дуже здивувало і порадувало – надзвичайно дружелюбна охорона».

Загалом, за три дні фестивалю, можна було нарахувати близько 8 тис. учасників, а це перевершило всі сподівання організаторів. Із учасників-музикакантів були: "Noize MC", "Пілот", "Lumen", "Animal ДЖAZ", "STIGMATA", "SUNSAY", "LЮK", "Торба-На-Кручі", "Елізіум", "Sakura", "Мої Ракети Вверх","Кирпічі", "ІДМГ", "Jan AIR", "Louna", "7000$", "Rock DJ’s Mafia & DJ Maikl", "Skin Diary", "Король і Шут" та багато інших.

З особливим теплом учасники зустріли групу "КІШ", надзвичайно сильна енергія ніби аж літала в повітрі. Чи то через повну віддачу музикантів, чи то через любов фанатів, та завершення фестивалю запам’ятають всі надовго, адже такого заряду позитивних емоцій годі й шукати. Сергій Міронюк, учасник фестивалю, зазначив: «Особливо теплим було закриття. КІШ просто «порвали» сцену, жаль одного з музикантів, Князя, не було. Аж трішки сумно було прощатися. Але наступного року, я впевнений, буде ще краще».

Також в програму фестивалю ввійшли: показ авторських фільмів та мультфільмів на великому екрані під відкритим небом, демонстрація робіт художників та фотографів, drum show (барабанне шоу), конкурси, дискотеки (виступи DJ), бармен-шоу, феєрверки, танці до ранку...

Єдиний в своєму роді фестиваль, який дозволяє стати кожному організатором. Учасники можуть реалізувати свої ідеї та бажання в рамках фестивалю.

Головна мета – показати оточуючим, що «Соседний МИР» - це світ, багатий цікавими, талановитими, творчими і просто добрими людьми.

Загалом фестиваль вдався на славу, сподіваємось, наступного року буде ще краще.

Автор: Юлія Панець, Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 10 серпня 2011

Про автора

Фестиваль музыки и актуального искусства «Соседний МИР» — международный open-air, сочетающий в себе отдых на море, cовременную качественную музыку, видео- и арт-искусство, разнообразные развлечения, который в 2011 году будет проходить уже в 4 раз.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска