Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Zapaska Ружа 2012 5.27 Mb
Гурт Zapaska Nespodivanо 6,95 Mb
Гурт Zapaska Waitress Song 5,66 Mb
Гурт Zapaska niema ryby (2011 р.) 4,43 Mb
Гурт Zapaska Прорізна (2010 р.) 7,12 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Zapaska / Допрем'єрний альбом дуету "Zapaska" знайшли в телефонній будці

Інді-поп проект "Zapaska" записав новий альбом. Альбом "Translitom" - другий диск дуету Павла Нечитайла (гурт "Пропала грамота") та Яни Шпачинської (гурт "ЧеЧе") - будуть презентувати восени. До нього увійшло 6 нових композицій.

"Альбом вже записаний, диски є, - говорить співачка Яна Шпачинська. - До цієї роботи ми підійшли свідоміше, аніж до першого альбому. Вже знали, яке звучання і аранжування хочемо. Над ним працювали протягом літа - тому й назву можна двояко трактувати".

Альбом "Translitom" записували на київській студії "Липки звукозапис", там, де й минулої весни перший альбом "Lanka". Гурт "Zapaska" був створений 2009 року, вони співають пісні українською та англійською мовами. Грають на десятку традиційних інструментів, у своїх композиціях для створення музики використовують найрізноманітніші засоби від класичних гітари та барабанів до драм-машин та запису співі ранкових птахів.

"Цей альбом, на відміну від попереднього не буде запропонований для вільного скачування, - каже Яна Шпачинська. - В Україні процвітає піратство. Ми запропонуємо іншу схему: для прослуховування диску - будь ласка, для скачування - ні".

"Zapaska" влаштували допрем'єрний розіграш першого диску нового альбому. Дорогою на фестиваль у Чехію, вони лишили альбом "Translitom" у телефонній будці на вулиці Стефанника у Львові. Повідомили про це на своїй сторінці в Facebook. Першим його знайшов львів'янин Святослав Стець.

"Забіг в офіс, - написав Святослав Стець у себе в Facebook, - відкрив фейсбук, прочитав, сідаю на ровер, забираю диск. Тішуся, як дурний. До речі, досить ризикова ідея - ймовірність потрапляння диску до якогось випадкового бомжика чи гопчика не виключалася".


gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 10 серпня 2011

Про автора

Zapaska – лаконічний мінімал, створений за допомогою традиційних інструментів та loop station. Семплування на живо, речитатив, чорні стилі та вітчизняний мелос . Мелодійне плетиво то кличе до танцю, то тягне в мармеладну дрімоту.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска