Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Сорочинський ярмарок / "Неділя", "Астарта", "ТНМК", "Лама" виступатимуть на "Сорочинському ярмарку 2011"

Знайомтесь з програмою щорічного головного ярмарку країни.

Літо вже закінчується, і, за традицією, усі українці знаходять декілька вільних днів та відправляються на ярмарок, щоб досхочу розважитись.

Ще від часів Гоголя "Сорочинський ярмарок" став найвідомішим в Україні. Цього року великі торги проходитимуть з 16 по 21 серпня.

Звичайно, сюди з'їдуться ледве не всі торгівці країни та запропонують вам найрізноманітніший вибір товарів. Однак не лише "базар" чекає на вас у Великих Сорочинцях Полтавської області.

Вже традиційно, на території ярмарку проводитимуться найрізноманітніші фестивалі, театральні дійства, майстер класи та багато інших розважальних програм.

На головній сцені дійства також виступатимуть провідні вітчизняні колективи, серед яких Еріка (17 серпня), "Неділя" та "Астарта" (18 серпня), "ТНМК" (19 серпня),"Лама" (20 серпня).

Також музичну програму розбавлять виступи фольклорних колективів, гуртів фолк-рок стилю та вечори  від полтавських діджеїв.

Окрім цього, на ярмарку проводитимуться різноманітні кулінарні фестивалі, де можна скуштувати справжньої української кухні. Традиційно для ярмарку, проводитимуться  і конкурси, де відвідувачів перевірять на силу їхнього апетиту (поїдання галушок, вареників і т.д.), стійкість до хмелю та домашньої горілочки (горілчані перегони, фестиваль "Пивоманія" та пивний армреслінг).

Також на "Сорочинський ярмарок" приїдуть майстри зі всієї України, які навчатимуть усіх бажаючих найрізноманітнішим традиційним ремеслам – від приготування борщу до ковальської справи.  

З кожним роком "Сорочинський ярмарок" відвідують все більше людей, а розважальні програми лише ростуть у кількості та їхній оригінальності. Тож відвідати головний ярмарок країни не лише можна, а й треба!

http://afisha.tochka.net

 
 

Додав Art-Vertep 14 серпня 2011

Про автора

Сорочинський ярмарок - проводиться в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска