Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Книгарня Є / 18.08 - вручення відзнаки Ukraine-Europe 2011

Диплом UKRAINE-EUROPEє щорічною відзнакою від порталу Ukraine-Europe.org. Ним      відзначаютьукраїнських митців, які своєю діяльністю поширюють і популяризують українські надбання за кордоном.

Дипломом Ukraine-Europe 2011 нагороджено Ігоря Баранька з нагоди виходу першого тому альбому «Максим Оса» українською мовою. (Ще раніше альбом публікувався французькою, польською та російською).

Відвідувачі матимуть нагоду поспілкуватися з лауреатом, ознайомитися з творчістю та планами Ігоря Баранька та його колег Олексія Чебикіна та Максима Паленка.

Ігор Баранько є визнаним в Україні і за кордоном художником, провідником двох рухів: жанру мальованої історії (українському відповіднику комікса, банд-десіне, манги,…) в Україні і української школи мальованих історій за кордоном.

Олексій Чебикін та Максим Паленко — художники-графіки, однодумці Ігоря Баранька у справі розвитку мальованих історій в Україні.

Ігор Баранько, Олексій Чебикін та Максим Паленко беруть участь у проекті студії “Червоний собака” - “Стрічка Мьобіуса”. “Стрічка Мьобіуса” віддає пошану і данину класику французької мальованої історії, банд-десіне, художнику  Жану Жерару, відомого під псевдонімом Мьобіус. Проект триватиме восени і взимку 2011 року і складатиметься з пересувної виставки, яка пройде у великих містах України (Одеса, Дніпропетровськ, Маріуполь, Львів і Київ), майстер-класів з ілюстрації та аніме (за участю І. Баранька, О.Чебикіна, А.Лавренішина, М.Паленка та О.Бубнова) та відкритого конкурсу коротких історій в малюнках (сторібордів).

 

UKRAINE-EUROPE(Ukraine-Europe.org) є першим франкомовним сайтом, присвяченим Україні (рік заснування - 1995). З 2008 року входить до мережі україноорієнтованих франкомовних сайтів, об’єднаних французькою асоціацією PerspectivesUkrainiennes(www.perspectives-ukrainiennes.org).

 

Perspectives Ukrainiennesбазується у Парижі. Асоціація об”єднує людей з активною світоглядною та громадською позицією. Різних політичних проглядів, віросповідань та різного походження наші члени об”єднані однією ідеєю, щодо викликів які постали перед Україною вже сьогодні, необхідністю для країни ствердити свій внесок в світову кільтуру та поширювати співробітництво між Україною та світом на місцевому та професійному рівнях.

 

Додаткова інформація:

Ольга Герасименко

096 821 12 26

+38 6 16 41 63 79

perspectivesukrainiennes@gmail.com

 
 

Додав Sh.Ocean 17 серпня 2011

Автори пов'язані с новиною

Максим Паленко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска