Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Етновир Міжнародний фестиваль фольколору ві Львові / У Львові пройде IV фестиваль фольклору "Етновир"

20-24 серпня у Львові відбудеться IV фестиваль фольклору у "Етновир. Вхід на фестиіваль вільний.

Вже четвертий рік поспіль у Львові відбуваєтиметься міжнародний етно-вибух. Центр міста заповнить музика, танці та яскраві кольори національних костюмів різних народів світу, що будуть представляти гостям фестивалю культуру своєї країни.

За минулі роки фестиваль вже збирав фольклорні колективи з Індонезії, Кіпру, Мартініки, Конго, Індії, Мексики, Бразилії, Іспанії, Португалії, Ізраїлю, Македонії, Чехії, Польщі та України.

Фестиваль молодий, але вже став найбільшим міжнародним фестивалем фольклору в Україні та набув підтримки всесвітніх організацій: Міжнародної Ради Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних мистецтв (CIOFF), що діє при ЮНЕСКО та Міжнародної організації фольклорного мистецтва (IOV).

«Етновир-2010» відбувся справді вибухово:

10 колективів-учасників з різних частин світу
25 тис гостей фестивалю протягом чьотирьох днів.

Крім концертних виступів учасники фестивалю знайомили гостей з культурою своїх країн, зокрема представили кухні народів світу, де можна було спробувати безліч екзотичних страв.

Також в рамках фестивалю організатори спільно з авіакомпанією "airBaltic" організували розіграш квитків на переліт у будь-яку точку світу.

Підготовка до "Етновиру 2011" вже розпочато". Заявки від учасників вже поступають – на сьогоднішній день вже відібрано ансамблі з Аргентини, Мексики, Франції та Іспанії. Отже, в серпні 2011 року "Етновир" закличе "Весь світ до Львова" на найбільший фольклорний фестиваль України.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 17 серпня 2011

Про автора

З 2010 року громадська організація «Етновир» є членом IOV (International Organization of Folk Art), до якої включена єдиною від України. Обидві поважні організації діють під патронатом ЮНЕСКО.

 

Коментарi

18 серпня 2011

очень хочется приехать, живу в Донбассе, жалко что переезд недешево обойдется - вроде одна страна, а поехать в другой конец Украины все-таки накладно получается

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска