Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Іздрик підготував до Форуму видавців концептуальний art-book

Талановитий та непересічний Юрко Іздрик вкотре приємно здивував українське культурне суспільство – спеціально до львівського Форуму видавців автор підготував вишуканий мистецький альбом "UNDERWORD", який вже 15 вересня вперше за презентує у Львові.

 

Цей концептуальний art-bookувібрав у себе найкращі риси візуального та літературного феномену Іздрика - проза, вірші, фотографії, дизайн й навіть верстка - все виключно «від Іздрика». Мистецький альбом "UNDERWORD" вийде друком на початку осені у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», а вперше презентовано буде у Львові на Форумі видавців. Сам Юрко Іздрик стосовно свого art-bookзазначає наступне: «UNDERWORD – синтетичний проект, де авторські тексти, а також графіка і колаж об’єднані не так ідеєю чи сюжетом, як настроєм та специфічною оптикою автора».

 

Можна з впевненістю сказати, що Іздрик в Україні став першим хто зробив такий унікальний проект у форматі авторського мистецького альбому. Укладаючи "UNDERWORD" автор розділив його на важливі для свого життя розділи – дитинство, школа; родина, друзі; drumтиатр inside; адреси, паролі. Філософська проза, поезії, неперевершені фото та витончений дизайн Іздрика зробив цей art-bookбарвистим, гламурним і цілком позбавленим дискурсу."UNDERWORD" - для тих читачів, котрі цінують мелодику ритмічної мови; для тих, хто люблять й уміють в парадоксальній думці й образі вбачати глибокі, щирі чуття.  

 
 

Додав vanyalop 19 серпня 2011

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска