Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / На 18-ий Форум видавців у Львові приїде найвідоміший письменник Норвегії

У Львові на 18 Форум видавців, що пройде 14-18 вересня, зберуться культові особистості: автори світових бестселерів, письменники і поети, громадські і політичні діячі, науковці з різних країн світу.

Як повідомляють організатори Форуму, зірковим гістем буде Ерленд Лу, відомий норвезький письменник, сценарист, автор світових бестселерів. Авторський вечір Ерденда Лу відбудеться 15 вересня.

Особливий гість – поет, письменник, громадсько-політичний діяч Казахстану, дипломат Олжас Сулейменов, з 2002 року до цього часу Сулейменов – постійний представник Казахстану в ЮНЕСКО (Париж).

Також будуть спеціальні гості: Іван Дзюба, Анджей Менцвель, Боріс Дубін, Геннадій Бурбуліс, Адам Міхнік, Мирослав Попович, Ярослав Грицак, Василь Шкляр, Марія Матіос, Ольга Токарчук, Марек Краєвський.

Організатори визначили головну дискусію Форуму: "Діалог цивілізацій" в рамках проекту "Уроки Мілоша для України".

Швейцарія стане країна-спеціальний гість заходу. Особливу експозицію і літературну програму представить швейцарська культурна програма "Prohelvetia". Керівник проекту – Барбара Андрунік, координатор в Україні – Наталка Сняданко.

Серед письменників, які відвідають Львів: Юрг Гальтер, Арно Каменіш, Свенья Германн, Ежен Мелітц, Беттіна Шпоеррі.

http://zik.ua/

 
 

Додав Chyzh 22 серпня 2011

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска