Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ФлайzZzа Глобальне потепління (2011 р.) 4,01 Mb
ФлайzZzа Вчора я не роздягався (2008 р.) 2,33 Mb
ФлайzZzа Сонце 6.02 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / ФлайzZzа / Французько-українська «Дивакувата»

Влітку 2010 року в рамках східно-європейського туру до України потрапив французький гурт «Joke», який у своїй музиці мішає такі стилі, як rock, funk, dub, hip-hop, ragga, ska, punk.. Такий музичний мікс аж ніяк не могла оминути «ФлайzZzа», яка так само експериментує і регулярно додає щось новеньке у своєму саунді. Знайомство відбулось взаємно приємним і навіть продуктивним. Відразу ж учасники гуртів домовились зліпити щось спільне і цим спільним виявився трек «Дивакувата», який, не відтягуючи, записали ще восени минулого року. Важкувато було у перекладі для французів (аби ті зрозуміли суть пісні) пояснити основну фразу «дивакувата», яку Julien Bordier (лідер, вокал) так і залишив без змін, проте з французьким акцентом. Команди і надалі періодично дружньо спілкуються, обмінюючись своїми музичними здобутками та підтримуючи зв’язок.

Послухати пісню «Дивакувата» (як і решту пісень із нового альбому гурту «ФлайzZzа»можна за цим лінком:

http://www.flyzzza.com.ua/sound.html

Переглянути відео-експеримент, змонтований нашими фанами, можна ось тут:

http://www.flyzzza.com.ua/video/inshe.html

Гурт «ФлайzZzа»засновано у 2000 році. З того часу шалений креатив та потужна енергетика заряджають позитивними емоціями українських меломанів. Його музичний стиль можна описати як своєрідну та унікальну суміш реггі, хіп-хопу, фанку, фольку та інших напрямів музики. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі (ФлайzZzа неодноразово виступала своєрідною "візиткою" України на різноманітних сценах поза межами своєї країни). Завоювавши ще на одному з перших своїх фестивалів звання «найтанцювальнішого гурту», вони і по сьогодні заставляють своїми ритмами гарно відриватись глядачів на концертах і танцмайданчиках.

«ФлайzZzа»приймала участь у багатьох розважальних проектах та хіт-парадах на теле- та радіо каналах, турах Україною в межах акції «Не будь байдужим!» та «DJUICE DANCE FESTIVAL»протягом 2005-2008 рр.

У першому альбомі, який у 2006 році був випущений компанією "MOON Records", було три спільних проекти з одними з найкращих гуртів України – Тартак, От Вінта та Скрябін. До наступного альбому "Засмага на серце", який видала компанія Comp Music EMI і який з'явився на світ
у2008-му, ввійшли спільні роботи разом із ТНМК, Мотор'роллою, Олегом Скрипкою, Habakuk (Польща) та CherryVata (Білорусь). В творчості колективу вже знайшли своє місце вісім відео робіт, які мали активну ротацію на телеканалах України та Польщі.

У червні 2011команда видала своютретюплатівку «Глобальне потепління», до якоіувійшли спільні роботи із The Вйо, Роллік’сами, Сусідами, французами The Joke та пісня-триб’ют «Братів Гадюкіних». Вже потрапив до телеефіру та радіопростору перший сингл із цього альбому«Мати казали». Видали альбом Comp Music EMI.

 
 

Додав Sh.Ocean 21 вересня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска