Увійти · Зареєструватися
 

MP3

ManSound Не метелиця лугом стелиться (2009 р.) 11,94 Mb
ManSound Amore No • Non Voglio Mica La Luna • Susanna (2009 р.) 13,79 Mb
ManSound Tetri Rashi (Georgian song, 2009) 9,73 Mb
ManSound Yiddishe Mamme Hava Nagila (2009 p.) 16,62 Mb
ManSound Щедрик (2005 р.) 4.94 Mb
ManSound Триптих українських пісень 4.78 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / ManSound / Вокальний фестиваль VOCAL ZONE ім. Володимира Міхновецького

У четвертий раз відомий український секстет «ManSound» запрошує всіх цінителів музики A Cappella до Києва на вокальний фестиваль VOCAL ZONE імені Володимира Міхновецького.

Фестиваль VOCAL ZONE - це не тільки фестиваль високоякісної музики, створений ентузіастами, які люблять і цінують жанр A Cappella, це не просто два дні концертних виступів найкращих європейських вокальних ансамблів. VOCAL ZONE - це занурення в незвичайний, чарівний світ, світ де панує найдосконаліший музичний інструмент - людський голос.

Головна мета фестивалю - популяризація музики A Cappella в Україну, музики. В даний час VOCAL ZONE є єдиним вокальним фестиваль на всій території колишнього СРСР і одним з найцікавіших музичних подій в Україні. Саме тут можна почути і побачити сучасні колективи, що працюють в жанрі A Cappella, відчути наскільки різноманітною, цікавою і корисною може бути ця музика, незважаючи на, здавалося б, скупий арсенал використовуваних музичних засобів.

C 2006 по 2008 роки у фестивалі взяли участь BR6 (Бразилія), Perpetuum Jazzile (Словенія), Rock4 (Голландія), STOUXINGERS (Німеччина), Affabre Concinui (Польща), A Cappella Express (Росія), JukeBox (Росія), Камерата ( Білорусія), UniVox (Молдавія), Пікардійська терція (України), JazzEx (України), Beauty Band (Україна).

Цього року фестиваль VOCAL ZONE знову розширив географію учасників. Класика і джаз, фанк і соул, фольклор та госпел, поп-і рок-музика протягом двох днів будуть звучати зі сцени Національної музичної Академії. На цьому фестивалі немає обмежень для музики найрізноманітніших стилів і напрямків. A Cappella - поза форматом!

1 жовтня: FOOL MOON(Угорщина), DEDOOKS(Росія), BEAUTY BAND(Україна)

2 жовтня: PITSJ(Норвегія), БЕЛЬБЕК(Україна), MANSOUND(Україна)

mansound.com.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 30 вересня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска