Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Гурт Amurekimuri / Альбом гурту Amurekimuri буде випущений на вініловій платівці

Непересічна подія у світі української музики: у жовтні альбом вітчизняної групи буде випущений на вініловій платівці. Незалежний музичний лейбл Cardiowave перевидає таким чином дебютний альбом англомовної групи Amurekimuri (його реліз на CD відбувся наприкінці літа 2010 року). Тираж виготовляється в Голландії на найвідомішому в світі заводі з виробництва вінілових платівок Record Industry (саме тут був випущений знаменитий альбом Майкла Джексона Thriller, оголошений Книгою рекордів Гіннесса самим продаваним альбомом за всю історію). Крім звичайної чорної пластинки, будуть видані ексклюзивні кольорові пластинки.
- «Вінілова» культура, практично загублена на пострадянському просторі, починає поступово відроджуватися, - каже арт-директор лейблу Cardiowave Дмитро Віків. - Платівка з записом альбому Amurekimuri - це справжній подарунок для меломанів, для всіх тих, хто любить аналоговий «живий» звук.

 

Довгоочікуваний дебютний альбом Amurekimuri, випущений в 2010 році (на той момент колективу було вже 4 роки), відразу ж зайняв особливе місце в колекції шанувальників групи і меломанів і отримав гарні відгуки критиків. Платівка ввійшла в Топ-10 альбомів минулого року за версією журналіста FUZZ Олексія Рязанцева і в Топ-50 англомовних альбомів 2010 року за версією британського діджея Salford City Radio. Влітку нинішнього року вийшла рецензія німецького музичного оглядача на сайті shoegazr.de.
 

І ось - нове радісна подія: вінілова платівка гурту Amurekimuri, на якій записані 17 композицій дебютного альбому. Це не просто збільшена копія CD, а окремий твір мистецтва, що живе власним життям. Поставивши її на програвач, слідом за звуком торкнулася вінілу голки слухач порине в чарівний світ справжньої «живої» музики.
 

Новий реліз лейблу Cardiowave - це ще один привід відродити інтерес українських меломанів до «вінілової» культурі, це можливість осягнути радість володіння вінілової платівкою для цілого покоління, яке ніколи не тримало її в руках.
 

Платівку Amurekimuri можна буде придбати на концертах групи Flеur: 22 жовтня в Києві в Будинку офіцерів, 23 жовтня в Одесі в Єврейському культурному центрі Beit Grand, а пізніше - під час гастролей Flеur по Росії та Білорусі.
 

 
 

Додав Sh.Ocean 30 вересня 2011

Про автора

Amurekimuri (Одесса): Вокал — Елена Войнаровская (Flёur) Гитара — Андрей Басов («Легендарные Пластилиновые Ноги») Ударные — Алексей Ткачевский (Flёur, «Легендарные Пластилиновые Ноги») Бас, бэк-вокал — Алексей Довгалёв (The КЛЮКВИНs) Гитары, звуки —

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска