Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Брати Капранови / Брати Капранови презентують «Щоденник моєї секретарки»

Книгарня «Є» та видавництво «Зелений пес» запрошують на презентацію нової книги Братів Капранових  — «Щоденник моєї секретарки»  — 4 жовтня о 18:00.

За участю журналіста та телеведучого Андрія Куликова, письменниці Міли

Іванцової та, звісно ж, самих Братів Капранових!

Роман здивує прихильників творчості Братів – адже він не схожий на те, що ми звикли бачити у їхньому виконанні. Це не містичні оповідання, це – психологічний роман.

За завісою, яку привідкриває нам головний герой, представник так званої «еліти», все як на долоні: політика, бізнес, хитромудрі схеми, гроші, хабарі, підстави, шоу-бізнес, коханки… Це – своєрідне щеплення для читачів, щоб вони могли бачити нашу державу такою, якою вона насправді є, а не такою, якою її нам показують.

«Усі факти, що їх описано в романі, є справжніми. Але усі герої є вигаданими.Збіги, здогадки, в тому числі і правдиві, ми залишаємо цілком на сумлінні читача», –попереджають автори.

Одного разу світ головного героя роману «Щоденник моєї секретарки» починає руйнуватися — настає час великого бізнесового та політичного переділу, гаряче літо 2004-го...

Презентація відбудеться 4 жовтня о 18:00 в книгарні «Є» (ст. м. Золоті ворота, вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.

Акредитація ЗМІ:

Анна Богородіченко

067 328 32 03

044 467 50 24

verlag3@gmail.com

 

 
 

Додав Sh.Ocean 30 вересня 2011

Про автора

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска