Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / Рік Мілоша в Україні. Друга панельна дискусія в Дніпропетровську (Відео)

10 жовтня 2011року  з 18.00 до 20.30, у Дніпропетровському університеті імені Альфреда Нобеля (зала Нобелівських лауреатів), що на вул. Набережній Леніна, 18 відбулась панельна дискусія  “Чеслав Мілош та інтелектуальні еліти країн Центральної і Східної Європи після війни: "поневолений розум"  і зміна постав інтелектуалів”.

Основними дискутантами були президенти і члени  ПЕН-центрів  країн Центральної та Східної Європи. Польщу представлятиме Адам Поморський, Литву  -   Геркус Кунчюс, Білорусь - Андрей Хадановіч, Україну  - Андрій Павлишин. Модеруватиме дискусію Ярослав Грицак.

Анонсована панельна дискусія була другою у серії міжнародних дискусій в проекті “Уроки Мілоша для України”. Перша відбулася у Львові, 17 вересня ц.р в часі Форуму видавців, а третя буде зорганізована у листопаді в Харкові.

Відео:

 
 

Додав Sh.Ocean 12 жовтня 2011

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска