Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / АртПоле / Всеукраїнський тур Оркестри св. Миколая (+відео)

Триває Всеукраїнський тур легендарного фолькового бенду Польщи - Оркестру св. Миколая. Вже відбулись концерти у Києві та Нікополі. Сьогодні, 13 жовтня,  на черзі Дніпропетровськ. Концерт відбудеться о 19.00 в арт-центрі «Квартира» (Червона площа, 3, кв. 1).На черзі м. Бахчисарай (15.10), концерт заплановано  у рамках Міжнародного фестивалю «Східні ворота. АртПоле-Крим».

Оркестр св. Миколая — без сумніву, один з найкращих фолькових колективів Польші. Створений ще в 1988 році, Оркестр з 90-х років і до сьогодні диктує стилістику цього музичного напрямку, знаходиться в його в авангадрі.

Характерне звучання композицій виникає завдяки поєднанню різних технік народного співу та своєрідних інструментів — мандоліни, нікельхарпи, цимбал та єкзотичних духових. Творчість гурту інспірована в першу чергу карпатським фольклором — лемківським, гуцульським, гуральським. Авторські аранжування дають нове життя старовиним мелодіям та текстам, завжди створюючи особливу містичну атмосферу виступу.

Послухати і подивитись:
http://www.youtube.com/wat
ch?v=qSwiBFqdwtc&feature=related
http://www.youtube.com/wat
ch?v=SAvLdllIWJU&feature=related

 

 
 

Додав Sh.Ocean 13 жовтня 2011

Про автора

Агенція "АртПоле" — фестивалі, концерти, виставки, вистави, читання та ін., мистецькі акції, які ми вигадуємо, розробляємо і організовуємо. Ми доволі суб'єктивні — працюємо лише з тими авторами, творчість яких вражає і надихає нас.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска