Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Брати Капранови / 19 жовтня стартує Всеукраїнський конкурс двійників Тараса Шевченка!

19 жовтня, у середу, о 12:00 відбудеться офіційний старт конкурсу двійників Кобзаря

 в інформаційній агенції “Регіональні новини”

(вул. Хрещатик, 10-Б, 3 поверх, оф.8)

 

У США, в штаті Флорида, вже двадцять років поспіль проводять конкурс двійників Ернеста Хемінгвея. Щоразу він збирає неабияку кількість глядачів і, що головне – учасників!

В Україні двійників Тараса Шевченка не менше ніж у Сполучених Штатах Хемінгвеїв. Чи не в кожному селі мешкає свій Шевченко. Прийшов час про них дізнатися.

19 жовтня ви на власні очі побачите перших претендентів на почесне звання Першого офіційно визнаного двійника славетного Кобзаря. Тоді й стартує всеукраїнський пошук людей, схожих на Тараса Шевченка. Вік значення не має – залишилося досить зображень поета у різному віці, щоб ми могли порівняти їх із зовнішністю претендентів.

Конкурс триватиме з 19 жовтня по 13 листопада 2011. А 13 листопада, у неділю, на виставці “Книжковий світ” відбудеться фінальна частина і вся Україна дізнається, хто ж найбільше схожий на Тараса Шевченка!

І, звісно ж, на переможців конкурсу очікують призи.

14 Київська міжнародна виставка-ярмарок “Книжковий світ-2011” відбудеться 10-13 листопада в Інституті фізкультури (вул. Фізкультури, 1, ст.м. Олімпійська).

 

Організатор — виставкова компанія “МЕДВІН”.

Куратори культурної програми — Брати Капранови.

 
 

Додав Sh.Ocean 14 жовтня 2011

Про автора

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска