Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Гурт DVA / У Києві DVA гратимуть із польським гуртом Napszyklat!

28 жовтня о 20:00 у концерт-холі “Crystall Hall” (Київ, Дніпровський спуск, 1)відбудеться концерт чеського електронно-акустичного дуету DVA в рамках масштабного всеукраїнського туру. “Фолк неіснуючих народів” запав у душу української публіки ще під час минулорічного візиту гурту. Від меланхолійно-іронічних, сюрреалістичних та несподіваних композицій, що їх двійко артистів видобувають двома десятками музичних інструментів, слухачі були у захваті. Тож цього разу на мапі туру 13міст України, а також Санкт-Петербург і Москва. Ця безпрецедентна експедиція стане наймасштабнішим туром, що його коли-небудь здійснював іноземний гурт в Україні!

Тільки у Києві до DVA приєднається польський проект “NaPszyklat”, що поєднав у собі хіп-хоп, нойз та аналогову електроніку. На останньому альбомі гурту є спільна композиція з “DVA”, тому спільний виступ невипадковий і  їх трансові ритми, де, як на великому і чіткому виробництві, все і всі – на своїх місцях, звучатимуть на одній сцені із фолком неіснуючих народів.

Електронно-фолковий коктейль з домішками техно, хіп-хопом та кантрі супроводжуватиметься також віджеїнгом Маркети Ліса – однієї з авторок неймовірних кліпів DVA. Тож вечір слухачі проведуть в оточенні дивовижних персонажів, вигаданих мешканців казкових світів. А можливо, ці образи не здадуться такими вже незнайомими, адже нереально-індивідуальна музика DVAводночас дуже архетипна. Тож мандручи світом вигаданого етно, слухач має всі шанси опинитися на хвилях власного підсвідомого!

Дует DVA-  Ян Кратохвіл (Він, Jan Kratochvíl) та Бара Кратохвілова (Вона, Bára Kratochvílová) – експериментальний електронно-акустичний проект із Чехії. Вони подають власне неймовiрне бачення музики безлiччю способiв. Вони надихаються музикою концертних залiв i цирку, вiдтворюють танго за допомогою бiтбокса, оздоблюють зворушливий фолк кларнетом. Музичний критик BBC Чарлі Гіллетт назвав дебютний альбом DVA Fonók, також номінований на престижну чеську премію «Ангел», одним із найкращих альбомів 2009 року. А свою третю платівку HU дует з успіхом представив з концертами більш ніж у 20 європейських країнах.

 

DVA «Tropikal animal»: http://www.youtube.com/watch?v=hiNtzMMbk88&feature=related

DVA «Tatank» LIVE: http://www.youtube.com/watch?v=pqz4nRbk1BA&feature=related

 

 
 

Додав Sh.Ocean 25 жовтня 2011

Про автора

Чеський кабаре-фолк дует DVA

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска