Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Pianoбой Этажи (feat. (Бумбокс) (2012 р.) 4.88 Mb
Pianoбой Ведьма (2010 р.) 8,69 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Pianoбой / Дмитро Шуров і "Pianoбой" на концерті в столиці представлять велику програму з пісень накопичених за останні два роки

29 жовтня в київському клубі «Арена» відбудеться концерт сольного проекту Дмитра Шурова "Pianoбой".

Цієї осені Шуров обіцяє представити альбом проекту. За останні два роки "Pianoбой" виступили на багатьох фестивалях в Україні та СНД, дали сольні концерти, виступили на розігріві у «Бумбокса» в їх турне.

Серед відомих пісень проекту: «Кораблик», «Спутники», «Хромосомы», «Смысла.нет», «Отличный Уикенд», «Этажи» (спільна робота з групою «Бумбокс»).

Нагадаємо, Дмитро Шуров відомий також як колишній клавішник групи «Океан Ельзи», один із засновників "Esthetic Education". Також Шуров кілька років співпрацював з Земфірою.

Цього літа Дмитро Шуров взяв участь у записі альбому нового проекту Святослава Вакарчука під робочою назвою «96,7». Також у проекті задіяні нинішній гітарист «Океанів» Петро Чернявський, відомий харківський артист Сергій Бабкін і барабанщик Максим Малишев.

На концерті в «Арені» Дмитро Шуров і "Pianoбой" представлять велику програму з пісень, які накопичилися за останні два роки.

Коли: 29 жовтня 2011 о 20:00
Місце: Київ, "Arena Dance Club"
Вхід: 135-250 грн.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 28 жовтня 2011

Про автора

Pianoбой — новітня реінкарнація музиканта Дмитра Шурова (Океан Эльзи, Esthetic Education, Земфира). Дмитро Шуров - український музикант, піаніст, учасник гурту "Esthetic Education" (з 2004-го); колишній клавішник гурту "Океан Е

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска