Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

MadHeads Ішов козак потайком ( 2011 р.) 5,94 Mb
MadHeads А я на морі (2008 р.) 3,41 Mb
MadHeads Цигани (2005) 2.65 Mb
MadHeads Black Cat 3.64 Mb
MadHeads Свінгсайз 4.08 Mb
MadHeads Хот Род Бугі Вугі 3.45 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / MadHeads / "Мед Хедс" до 20-річчя групи виконають програму складену самими слухачами

23 листопада в київському "Crystal hall", 25 листопада у львівському "Picasso" відома українська рок-група "Мед Хедс" відсвяткує 20-річчя творчої діяльності масштабними концертами - повідомили "Молоде радіо" організатори.

До ювілею "Мед Хедс" виконають програму, яку складуть самі слухачі.

Музиканти виконають 20 найкращих пісень, які протягом місяця шанувальники групи оберуть на сайті. Ті треки, які отримають найбільшу кількість голосів, прозвучать в Києві під час святкового виступу "Мед Хедс".

Нагадаємо, група вперше вийшли на сцену 8 грудня 1991 року. Це був підвал БК заводу «Арсенал» і музичний склад того часу включав в себе контрабас, напівакустичну гітару і танцюючого барабанщика. Дикі крики, англомовні тексти, зачіски в стилі рокабіллі і жорсткий драйв ... Це була справжня революція для пострадянського простору.

За минулі роки «шалені голови» встигли записати 7 альбомів, випустити 20 відеокліпів, дати 1000 концертів, і зібрати на них кілька мільйонів прихильників по всьому світу. Їх чули в Росії, Польщі, Німеччини, Британії, Фінляндії, Іспанії, Італії, Швецарії, Америці та Канаді, а хіт «А я на морі» встановили в якості рінгтону 200 000 чоловік.

Музиканти свідомо не дотримуються жорстких жанрових рамок, змішуючи музичні ідеї зі ска, реггі, рок-н-ролу і українського фольклору, додавши потужну духову секцію.
Вони не шукають легких шляхів, але при цьому роблять тільки те, чого бажають їх серця, впевнено крокуючи вперед.

Найголовнішим у їхній музиці залишається величезна кількість позитивної енергії, а також уміння Мед Хедс перетворювати свої виступи на яскраві концертні шоу, на справжні свята.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 02 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска