Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Наталка Дев'ятко / У Тернопіль завітала письменниця із Дніпропетровська Наталія Дев’ятко

10 листопада у «Дім книги» (м. Тернопіль, вул. Коперника, 19) завітала письменниця із Дніпропетровська Наталія Дев’ятко, авторка цілої низки фантастичних і пригодницьких творів.

На вечорі письменниця презентувала першу частину трилогії «Скарбів Примарних островів» - «Карта і компас». «Цей твір знаходиться на перетині кількох жанрів, але більш за все йому притаманні ознаки пригодницького», - розповідала гостя. У творі авторка намагається змінити стереотип щодо виключно негативного ставлення до піратів. Книга сповнена символіки й загадковості, змушує читача заглиблюватися в основу загальнолюдських істин та внутрішній світ персонажів. Особливого значення у книзі письменниця надає образу моря. Письменниця впевнена, що книга буде цікавою для читачів різної вікової категорії, адже героями твору є і діти, які на сторінках роману дорослішатимуть, і дорослі.

На творчому вечорі відбувся анонс-презентація другої частини роману - «Кохана Пустельного Вітру». Авторка поки що хоче зберігати в таємниці сюжет та зміст нової книги, але зізнається, що команда піратського капітана Яроша Сокола ще більше віддалиться від Примарних островів. Також читачі дізнаються передісторію життя вже знайомих персонажів. До гри долучаться і кілька нових героїв. Наталія Дев’ятко обіцяє незвичайні, захоплюючі пригоди у пошуках таємничих скарбів, поступово готуючи читача до «зустрічі» із ними.

Цього ж дня письменниця побувала в одній із шкіл Тернополя, де поспілкувалася зі школярами, які просто засипали її запитаннями щодо творчості і нових книг.

 
 

Додав Sh.Ocean 15 листопада 2011

Про автора

Дев’ятко Наталія Володимирівна народилася 11 січня 1983 р. у м. Дніпропетровську. Закінчила Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара (факультет Систем і засобів масової комунікації).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска