Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль ГОГОЛЬFEST / Гогольfest набирає команду

У жовтні президент полікультурного фестивалю Гогольfest і художній керівник театру «ДАХ» режисер Владислав Троїцький повідомив інтернет спільноті про намір відновити фестиваль у вересні 2012-го року.

На радість, в першу чергу, театрального співтовариства Гогольfest, з яким восени 2011-го року Київ так і не зустрівся, відбудеться в наступному році з 7 по 23 вересня на ВДНХ. Як повідомив порталу «Платформа» Троїцький, у нього відбулися переговори з Київською міською адміністрацією - і фестиваль вирішили підтримати, відновлюючи європейське обличчя столиці України. Масштаби фестивалю можуть осилити, на думку режисера, дві будівлі в Києві - вже недоступний «Арсенал», і ВДНГ, який і обіцяють на вересень 2012-го.

Зараз збирають команду: «потрібна команда серйозних людей, для яких створення Гогольфесту буде важливіше можливості на ньому заробити. Потрібні якісні професіонали, які вміють робити свою роботу »Владислав Троїцький.

 
 

Додав Sh.Ocean 15 листопада 2011

Про автора

Мета проекту: Об’єднання видатних сучасних українських художників, філософів, музикантів, письменників та режисерів, а також продюсерських та меценатських сил й усіх, кому не байдужа доля сучасного українського мистецтва, навколо імені та

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска