Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Танок На Майдані Конго Фагот - Моя зброя (2013 р.) 7.11 Mb
Танок На Майдані Конго Фідель (2013 р.) 6.27 Mb
Танок На Майдані Конго Та ти шо (2004) 5.51 Mb
Танок На Майдані Конго We Are The Champions (2004) 1.19 Mb
Танок На Майдані Конго Варіанти (by Сергій Жадан) 1,10 Mb
Танок На Майдані Конго Проїхали 10,40 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Танок На Майдані Конго / "Танок на майдані Конґо" зіграли тригодинний концерт в Києві (+фото)

"Танок на Майдані Конґо" зіграли великий концерт в київському "Crystal hall". Артисти таки підготували обіцяне шоу і несподівану програму. Спеціальні сценічні декораціі, чудове концертне світло, правильний звук і трохи простих, але дуже влучних ефектів - як то жовте листя, що посипалося з під куполу концерт-холу на пісні «Восени», чи сніг на спільній с грузинами «Qari Qris», перетворили виступ на якісне, яскраве та емоційне шоу.

Концертна програма "ТНМК" тривала близько трьох годин, артисти виконали більше 30 пісень - кілька нових, а також раритети, які не співали багато років. На біс зізграли більше 10 композицій, більшість из яких – на замовлення публіки.

Концерт групи традиційно вражав атмосферою – гармонією та дивною ейфорію, що утворилися в повітрі концертного майданчика завдяки симбіозу емоцій артистів та гостей. Публіка цієї групи особлива - віддана, інтелігентна та свідома. Це дорослі зазвичай люди, які приходять на концерт зі своїми дітьми, співають і стрибають двома поколіннями – це вражає.

Олександр «Фоззі» Сидоренко:

"Якість публіки, звичайно, була близькою до ідеалу. Можна було половину тексту упускати, направляючи мікрофон у зал. Це стосувалося в основному репертуару з минулого століття. А головний підсумок у тому, що хоч концерт був чудовим, та все вже у минулому - тепер час займатися новими важливими справами і проектами".

Олег "Фагот" Михайлюта:

"Ми намагалися викластися на повну! Впевнений, що у нас вийшло! ;) Дякую всім, хто робив цей концерт! І величезне подяка всім, хто прийшов – було дуже круто разом з вами! До зустрічі! ;)

Марина Міллі

 Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 16 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска