Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТаРута «Бором-бором» (2012 р.) 5.93 Mb
ТаРута Париться-хмариться (кавер-версія пісні В. Гонтарського, 2009 р.) 4,26 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / ТаРута / IV народження «ТаРУТА»! Святкуй разом з нами!

В Міжнародний день студента – 17 листопада – всіх спудеїв та тих, хто й у солідному віці при краватці в серці залишається справжнім вар’ятом, етно-рок боївка «ТаРУТА» запрошує до столичного клубу «Бочка Пивна» на Петрівці. Саме там о 20:00 розпочнеться святковий шоу-спогад під кодовою назвою «ТаРУТА-IV. Як воно було».  Музиканти обіцяють порадувати гостей своїм новим візуальним образом а також новими піснями, що увійдуть до другої аудіо збірки колективу «Вовчі ГОНИ». Зокрема, тарутянами будуть презентовані нові експерименти у напрямках «етно-диско», «етно-джаз» та навіть «етно-панк». Нагадаємо, що один з таких експериментів – пісня «Бором-бором», написана у стилі «етно-диско» спеціально для ТБ-програми «Фольк-Music» - отримав багато схвальних відгуків від фанатів та музичних критиків. На досягнутому музики зупинятися не стали і продовжили розширювати свої стилістичні горизонти, демонструючи всю багатогранність української етнічної музики.

Втім не лише смачними піснями частуватимуть 17 листопада в «Бочці» на Петрівці (Московський проспект 17/1). За великим святковим тортом тарутяни планують зібрати всіх, хто всі ці чотири роки словом чи ділом допомагав з маленького бур’янця виростити квітку, що нині зветься «ТаРУТА». Привітати гурт з днем народження, зокрема, мають намір дует «Запаска» та маестро жанру "співана поезія" Сергій Шишкін. Крім того, лідер "ТаРУТА" Євген Їжак пообіцяв частувати своїх гостей не лише новими піснями, а й відбірною хріно-медовухою власного виробництва.

Офіційна сторінка гурту

 
 

Додав Sh.Ocean 16 листопада 2011

Про автора

Етно-рок фундація «ТаРУТА» була створена восени 2007 року автором та виконавцем, лауреатом «Червоної Рути-2005» в жанрі акустичної музики Євгеном Їжаком та співаками «Етно-ватаги «Гуртоправці» Данилом Данилейко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска