Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Андрій Кокотюха / Презентація книги «Україна. Нова епоха: 1991-2011»

17 листопада о 19.00 у книгарні «Читай-місто» відбудеться зустріч з письменником і журналістом Андрієм Кокотюхою, письменницею Марією Матіос, письменником і журналістом Юрієм Макаровим. Вони презентують книгу «Україна. Нова епоха: 1991-2011» та розкажуть про свої нові книжки та проекти.

Подарункове видання «Україна. Наша епоха: 1991-2011 роки» - видавничий проект, це спроба озирнутися на минулі двадцять років і згадати, чим жили українці починаючи з 24 серпня 1991 року, що забулося, що ні, про що згадуємо з радістю, а про що з болем. Усе це - і Чорноморський флот, і «кравчучки», і бандитизм 1990-х, і Вєрка Сердючка, і введення гривні, і «Роксолана», і «кучмагейт», і Помаранчева революція, і розкладачка в кабінеті прем´єр-міністра, усі перемоги в світі й поразки всередині країни - це ми, наше життя і наша доба. Книга пропонує згадати події, факти й людей, без яких ми сьогодні не можемо уявити ні себе, ні свого життя у власній молодій державі.

i-pro.kiev.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 17 листопада 2011

Про автора

Коротко про автора Андрій Кокотюха народився 1970 року в м. Ніжині, в родині зварювальника і медичної сестри. Перший художній твір написав у віці 7 років. Хоча власне художні якості цього твору досі ніким не оцінені. До 12&nb

Автори пов'язані с новиною

Марія Матіос , Юрій Макаров ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска