Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТіК Білі троянди (2008 р.) 3,44 Mb
ТіК Олені (за участі Ляпіса Трубецького, 2006 р.) 3.88 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / ТіК / На виступи до ТІКу приходили керівні особи міст

15 листопада у столичному Палаці спорту виступав вінницький гурт "ТІК". Концертом музиканти завершили тур на підтримку свого "Весільного альбому".

"Під час туру планували відвідати 25 міст, але дали лише 11 концертів. Інші відмінили через технічні причини. В кількох містах у концертних залах ремонтують системи опалення, бо готуються до Євро. В холодних залах не могли працювати, та й глядачі в таких умовах довго би не витримали. Крім того перед новим роком плануємо виступати на корпоративах. Щоб себе не заганяти, вирішили концерти перенести на весну", - розповів кореспонденту Gazeta.ua лідер гурту Віктор Бронюк на прес-конференції перед концертом.

"В кожному місті зустрічали по-своєму. В Тернополі на концерт прийшло багато керівних персон, було все керівництво міста і області. Майже дві години вони вели себе дуже офіційно. Але наприкінці не стрималися — навіть мер підспівував. На кожному концерті дарували книжки про міста, в яких ми виступали. В Луцьку наприкінці концерту на сцену вийшла 12-річна дівчинка. Вручила мені "Снікерс". Сказала: "В мене більше нічого немає. А так хочеться вам щось подарувати", - додав він.

Концерт почали з 40-хвилинним запізненням. Спеціальним гостем стала київська співачка Ірина Білик. Разом з Бронюком вона виконала пісню "Не цілуй".

"З Ірою ми товаришуємо давно. Вона завжди була для мене яскравою представницею українського шоу-бізнесу. Її музикою заслуховувався ще в дитинстві. Якось спитав, чому вона не співає українською. Вона відповіла: "Якби знайшлася гарна пісня, то б заспівала". Коли записували "Весільний альбом", вирішив їй задзвонити. Запропонував разом виконати пісню "Не цілуй". Це пісня про лірично-драматичні відносини, Іра саме про таку пісню мріяла. Вона приїхала на студію через півгодини після мого дзвінка. Пісню записали дуже швидко", - поділився Віктор Бронюк.

"Недавно почув, як цю композицію вже співали на весіллі. Це добре, бо вона вже почала жити своїм життям", - похвалився він.



 

Gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 17 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска