Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Перкалаба Парагвай (2009 р.) 7.38 Mb
Перкалаба Дідовліс (2011 р) 11.71 Mb
Перкалаба Прерії (2007 р.) 2,22 Mb
Перкалаба Свято грибів і форелів 2.55 Mb
Перкалаба Бугай 3.14 Mb
Перкалаба Говорить Івано-Франківськ (2007 р.) 1.27 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Перкалаба / Оркестр Радості і Щастя ПЕРКАЛАБА презентує новий альбом "Дідо"

Зустріти перший день зими з Оркестром Радості і Щастя ПЕРКАЛАБА, фірмовим настроєм Балканфесту, під гучну прем’єру, сюрпризи і дуети свіжого альбому «Дідо» збирає 1 грудня «SullivanRoomKiev»!

Новий «Дідо» ПЕРКАЛАБИ − цесвято карпатського дао, грибів і форелі, щастя-радості дідівської музики глибокої гуцульщини та далеких закутків душі. Ненавмисність, еклектика, анархізм.Головне – стан просвітлення, сонце і чисте повітря, цимбально-духовий космос, проникливий народний спів у ска-філософських прикрасах. А також:зустрічі і прощання, сучасність і минуле, любов і зрада, чаклунство, танці, просто музика гір, вже вкритих снігом, чабанів і мольфарів, що живуть на їх вершинах. Тільки ПЕРКАЛАБА може так геніально творити дурниці, так насичено проживати життя, так драматично доносити тексти, необтяжені смисловою функцією. Легкість, гумор, безтурботність, простота,поєднання всього, що можна поєднати, весело й органічно  – їх феномен і перша родзинка нового альбому.

Друга особливість «Дідо» у багатстві на дуети. Центральний із них – шедевральна пісня «Дідобородатий» відПЕРКАЛАБИ та лідера GogolBordelloЄвгена Гудзя. Чи втримається Гудзь, давній прихильник Оркестру Радості і Щастя, щоб не вийти на сцену з ПЕРКАЛАБОЮ і не утнути чогось, не відомо. Можливо, на свято завітає і хтось зі знаних авторів інших спільних пісень –ДахаБраха, НОМ, Іван Москаленко-Derbastlerта Юрій Гуржи (Rotfront). Точно відомо, що прозвучить кавер на Братів Гадюкіних «Було не любити», який ПЕРКАЛАБА презентувала на сцені Палацу Спорту у концерті пам’яті Сергія Кузмінського, і що теж увійшов до альбому. «Було не слухати і не любити, а якщо вже почуєш «Дідо», то тримайся!» – говорить голос Русі і Федота, труби та гітари.

ПЕРКАЛАБА та Євген Гудзь, «Дідобородатий»:

http://soundcloud.com/extra-estrada-records/perkalaba-feat-eugene-hutz?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fextra-estrada-records%2Fperkalaba-feat-eugene-hutz

ПЕРКАЛАБА, «Було не любити» (лайв на сценіПалацу Спорту):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZD0P-SWv6g#!

ПЕРКАЛАБА, «Тікобивиходили»:

http://www.youtube.com/watch?v=bjp3pLwkLZg&feature=related

 

 
 

Додав Sh.Ocean 28 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска