Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

MadHeads Ішов козак потайком ( 2011 р.) 5,94 Mb
MadHeads А я на морі (2008 р.) 3,41 Mb
MadHeads Цигани (2005) 2.65 Mb
MadHeads Black Cat 3.64 Mb
MadHeads Свінгсайз 4.08 Mb
MadHeads Хот Род Бугі Вугі 3.45 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / MadHeads / "Мед Хедс" відзначили 20-річчя футболом і рок-н-ролом (+фото)

Днями українська рок-група Мед Хедс відзначила своє 20-річчя масштабним концертом в Crystal Hall.

Привітати винуватців свята прийшла дуже різноманітна публіка. Дорослі солідні чоловіки в костюмах, дівчата і хлопці у вишиванках, і кремезні юнаки з ірокезами юрмилися біля входу, начісуючи свої зачіски і забризкуючи їх лаком для волосся. Гості несли величезні зв'язки кульок з побажаннями, листівки, квіти. Представники компанії "Таврійські ігри" презентували музикантам величезного Діда Мороза, назвавши його путівкою на новорічний концерт, який відбудеться на Майдані Незалежності. А група ТНМК в особі Олега "Фагота" Михайлюти та директора групи Богдана Уцехи подарували арт-композицію Олега Бірчака, відомого діяча в галузі сучасної української психіатрії.

"Вони ж все-таки "божевільні голови". А ця робота була створена психіатром, під враженням від спілкування зі справжніми божевільними. Нехай дивляться на картину, і пам'ятають про те, що назву своїй групі вони вибрали вірно. Вони справжні музичні божевільні», - поділився Олег "Фагот" Михайлюта.

Мед Хедс задовольнили всіх: виконали кращі запальні рокабіллі хіти, потім перейшли до рок-н-ролу і реггі, доповнивши все вище перераховане колоритним українським фольком в ска обробці. Презентація нового відео на пісню "Ой, мамо, люблю Гриця", і презентація нової футбольної пісні "Велика гра". А в перервах спортивний ведучий Микола Васильков розігрував футбольні м'ячі та футболки з символікою Євро-2012. Самим затятим прихильникам дістався м'яч з автографами музикантів групи Мед Хедс.

Вадим Красноокий: Ми не випадково звернулися до футбольної тематики на нашому ювілейному концерті. Наступного року на українців чекає справжнє футбольне свято. І я вважаю, що кожен повинен зробити все можливе для успішного проведення футбольного чемпіонату. Ми, музиканти, будемо писати хороші пісні. Зізнаюся, що група відмовилася від пропозицій взяти участь у літніх фестивалях за кордоном, бо хочемо бути у рідній країні у такий важливий момент. Цей чемпіонат - привід пишатися нашою Україною.

Вже за 2 дні після київського концерту, Мед Хедс святкували ювілей на сцені львівського клубу Picasso. Львівський концерт можна назвати одним із найдушевніших виступів за 20 років роботи групи.

Марина Міллі

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 28 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска