Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Видавництво Грані-Т / Презентація книги «Історія японської архітектури і мистецтва» Галини Шевцової

30 листопада в Українсько - Японському Центрі Національного технічного університету « Київський політехнічний інститут » видавництво « Грані - Т » проводить презентацію книги - альбому «Історія японської архітектури і мистецтва» знаного дослідника історії української та японської архітектури , кандидата архітектури , PhD, фотохудожника Галини Шевцової.

Захід відбудеться за адресою: 

Київ, Українсько-Японський Центр НТУУ «КПI»

проспект Перемоги, 37, 4 поверх 
Початок - 19.00

Вхід вільний

Про книжку

Навчальний посібник «Історія японської архітектури» призначений для студентів архітектурних вищих навчальних закладів, студентів мистецьких та сходознавчих спеціальностей, а також усіх, хто цікавиться культурою Японії. Книга ознайомлює читача з історією та теорією розвитку архітектури і певних, тісно пов´язаних з архітектурою, галузей монументального мистецтва Японії від доби неоліту до початку ХХ ст. Це унікальне видання, яке не має аналогів на книжковому ринку не лише України, а й країн СНД.

 

Про автора

Галина Шевцова - кандидат архітектури, PhD, фотохудожник, стажувалась в Японії (Університет Кінкі, Осака) на кафедрі архітектури. Член Наукової спілки архітекторів Японії, фотохудожник, каліграф, журналіст. Нині доцент Київського Національного Університету Будівництва і Архітектури, викладач каліграфії Українсько-Японського центру. Займається дослідженнями спорідненості української та японської дерев´яної архітектури і культури, бере участь у реставрації японських дерев´яних храмів.

Буквоїд

 
 

Додав Sh.Ocean 29 листопада 2011

Про автора

Видавництво «Грані-Т», яке в основу своєї діяльності з 2006-го року поклало створення книги для дітей і культурологічної літератури для дорослих, бачить своє призначення у покращенні нашого світу через розвиток творчої думки і максимального

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска