Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / «Стовп самодержавства» за презентують на Західній Україні!

Владислав Івченко та Юрій Камаєв, автори гумористичного детективу «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори», вирушають з презентаціями до Тернополя, Івано – Франківська та Львова.

 «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори»гумористичний детектив, який ще під час написання став унікальним творінням. Чи не вперше в українській літературі він був повністю написаний у Мережі дуетом авторів - Владиславом Івченком (Суми) та Юрієм Камаєвим (Кременець). Письменникам вистачило єдиної зустрічі в реалі, у львівській кав`ярні, щоб зрозуміти, що завдяки технічному прогресу та інтернет - діалогу можна створювати романи тандемом на відстані майже в 900 кілометрів. Як зазначив актор та телеведучий Віктор Андрієнко, вітаючи тандем авторів Івченка та Камаєва:«Стовп самодержавства» - це великий український привіт Борису Акуніну!».

 

Провокаційно-сатиричний роман розповідає про Київ початку ХХ століття та про 12 справ агента царської охранки Івана Підіпригори, звичайно це не бездоганний Фандорін, але й на його будні припадають бомби, скарби Полуботка, попіл спалених «Кобзарів», валізи грошей і наркотики. Цими сатиричними пригодами автори наважились кинути виклик не тільки стовпам державності Російської імперії, але й монополісту детективно-пригодницького жанру Борису Акуніну.Тонкий та дотепний гумор авторів «Стовпа самодержавства» стає зрозумілим вже з опису дійових осіб: окрім агента Підіпригори, це і Михайло Опанасович — письменник-початківець, що носиться з ідеєю своїх майбутніх «Записок юного лікаря» про життя медиків в селі, і  Володимир Ілліч — косоокий, лисий, гаркавий революціонер, охочий до наспівування «Інтернаціоналу», і Надінька — вирлоока дружина Володимира Ілліча. «Мова дуже цікава — класична наша, як "За двома зайцями". А у одній з історій з`являється навіть Михайло Булгаков»- резюмує стосовно книжки «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори» акторта телеведучийВіктор Андрієнко.

 

Презентації гумористичного детективу «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори» пройдуть:

21 грудня у Тернополів Книгарні «Є» (вул. Валова, 7-9) о 18:30;

22 грудня в Івано - Франківськув Книгарні «Є» (вул. Незалежності, 31) о 18:00;

23 грудня у Львовів Книгарні «Є» (просп. Свободи, 7) о 18:00. 

 
 

Додав vanyalop 19 грудня 2011

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска