Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Pinchuk ArtCentre / Відомо імена переможців «Кураторської платформи»

PinchukArtCentre закінчив відбір слухачів для «Кураторської платформи» – нової повноцінної дворічної навчально-прикладної програми.

Учасниками першого проекту  стали п’ятеро осіб: Лізавета Герман (23 роки, Київ), Тетяна Кочубиньська (26 років, Київ), Олександр Михед (23 роки, Київ), Марія Ланько (25 років, Київ) та Катерина Радченко (27 років, Одеса), яких відбіркова комісія обрала з понад 130 претендентів. Відібрані учасники розпочнуть дворічне навчання в січні 2012 року та отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 4000 грн.

Навчальна програма розроблена ректором університету New Design University St.Pölten, ректором Академії образотворчих мистецтв у Відні (2002-2011) доктором Стефаном Шмідт-Вульффеном спільно з магістром мистецтв Крістін Гаупт-Стаммер, за тісної співпраці з Генеральним директором PinchukArtCentre Екхардом Шнайдером і арт-менеджером PinchukArtCentre Бйорном Гельдхофом.

Теоретична частина викладатиметься провідними міжнародними фахівцями, включає в себе перелік літератури для самостійного ознайомлення, 8 дводенних семінарів щороку, а також дослідницький проект.

Програма складається з трьох основних аспектів: теорія – лекції запрошених експертів і семінари доктором Стефана Шмідт-Вульффена та магістром мистецтв Крістін Гаупт-Стаммер; дослідницький проект – курс, впродовж якого учасники досліджуватимуть різні теми, пов’язані з українським мистецтвом; інтеграція в структуру PinchukArtCentre – можливість отримати практичний досвід, працюючи в арт-центрі.

Профільні предмети курсу: кураторська справа; організація виставок; зв’язки з громадськістю; освіта; видавнича справа; маркетинг; технології; спонсорство.

Програма дає можливість отримати професійні знання міжнародного рівня, достатні для того, щоб стати експертом з кураторської справи, організації виставок, зв’язків з громадськістю, видавничої справи, освіти, технологій в контексті музею сучасного мистецтва.

korydor

 
 

Додав Sh.Ocean 21 грудня 2011

Про автора

PinchukArtCentre – це міжнародний центр сучасного мистецтва XXI сторіччя, відкрита платформа для митців, мистецтва та суспільства.

Автори пов'язані с новиною

Катерина Радченко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска