Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фолькнери Утня 5,20 Mb
Гурт Фолькнери Весільна (2010 р.) 2,73 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фолькнери / Український гурт "Фолькнери" поляки визнали найкращим

Київський гурт "Фолькнери" здобув перемогу на найстаршому фольклорному фестивалі Польщі "Міколайкі фолькове". Подію 21 рік проводять у Любліні. Перше місце українці розділили з краківською командою "Хлопці проти Басі".

"Усі виконавці конкурсу були високого рівня. Думаю, ми перемогли, бо яскраво виглядали на сцені — мали етнічні костюми, несли потужну енергетику, українські етнічні пісні змішали з панком і хіп-хопом. Після виступу поляки охрестили нашу музику панк-фольком. Головним критерієм конкурсу була оригінальна інтерпретація фольклорної музики. Крім того, нам сказали, що організатори дуже люблять іноземців. Також ми зібрали найбільше голосів глядацьких симпатій. На сцені я вибачилася, що не розмовляє польською і перейшла на англійську. Тоді вся зала почала кричати "Українською! Українською!". Нас вже запросили на кілька польських фестивалів наступного року", - розповіла вокалістка гурту Ярина Гаврилець.

"Фолькнери" привезли в Україну 8,5 тис гривень та різьблену з дерева статуетку Святого Миколая — приз глядацьких симпатій.

Анна БАЛАКИР

Gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 04 січня 2012

Про автора

Етно-гурт "Фолькнери"- це креативні молоді люди, що відтворюють українську автентичну пісню у вільній обробці. Засновані в 2009 році "послідовниками В.Фолкнера" , а тепер ще й чоловіком і двужиною Вовчиком Муляром та Яриною Квіткою. До них зараз приєднала

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска