Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Рок-коляда / На фестивалі «Рок-Коляда» 2012 співатимуть «КораЛЛі», «Ґорґішелі», «Тарасова ніч», «Йорий Клоц», «Zapaska», «ДримбаДаДзиґа»

Фестиваль проходитиме вже 2 дні - 13 і 14 січня. У перший день фестивалю виступлять: івано-франківське рок-вар’яте «КораЛЛі»; відомий львівський гурт «Ґорґішелі»; заснований акторами театру ім. Леся Курбаса етно-ембіент гурт «Курбаси»; молодий гурт «Cherry band», який вдало експерементує із звуками бандури; а у другий день – фольк-рок оркестр «Тарасова ніч» (Львів); «формація хлопства ліхого» гурт «Йорий Клоц» (Львів); один з найоригінальніших українських гуртів «Zapaska» (Кам’янець-Подільський) та етно-рок машина «ДримбаДаДзиґа»(Київ).

Святкування Різдва у Львові - неймовірне. Вертпепи, колядки, ярмарок, зимовий Львів... і "Рок-коляда" Колядувати і одночасно шалено танцювати стало доброю традицією для гостей "Рок-Коляди".

Фестиваль відбувається у Львові з 2009 року, але цього року вперше триватиме два дні. «Рок-Коляда» – це унікальний захід, що поєднує давні різдвяні традиції та сучасну українську музику різних жанрів, від акустичного фолку до року, ска і панку.

Коли: 13 і 14 січня 2012 року о 19.00
Місце: Львів, вул. Клепарівська, 18

 Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 04 січня 2012

Про автора

.

Автори пов'язані с новиною

Рок-Вар'ятЕ Кораллі , Горгішелі , Гурт Zapaska , ДримбаДаДзига

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска