Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Ліна Костенко / Вибрані твори Ліни Костенко вийдуть у двох томах

У столичному видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" збираються видати вибрані твори поетеси Ліни Костенко у двох томах.

"Поки розповідати про це видання не хочу. Ми ще не уточнили концепцію майбутнього видання. Вже ніби прийшли до остаточного рішення, але його потрібно ще затвердити", - сказав він.

"З остаточною датою не визначилися. Це тривалий процес. Можемо затвердити концепцію видання до кінця січня. А якщо не встигнемо — зробимо це до кінця лютого", - додав Іван Малкович.

Нагадаємо, що 2010 року у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" вийшов прозовий роман Ліни Костенко "Записки українського самашедшего". Книжка стала першою після 20-річного мовчання Ліни Костенко. Наприкінці минулого року цей роман став переможцем читацького рейтингу "Читають всі" в мережі Facebook.

2011-го у київському видавництві "Либідь" вийшли дві збірки Ліни Костенко "Річка Геракліта" та "Мадонна перехресть". Перша стала кращою поетичною збіркою в рейтингу "Книга року".

http://gazeta.ua
 

 
 

Додав Chyzh 11 січня 2012

Про автора

Українська письменниця-„шістдесятниця“,поетеса. Лауреат Шевченківської(1987),Антоновичів (1989),Петрарки (1994)премій.У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі,за що була надовго виключена з літературного процесу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска