Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Пилип Захмарний / 2012 рік:«Флюгери Львова», «Fort.Missia», «Тиждень актуального мистецтва» та «Jazz Bez»

Мистецьке об'єднання «Дзиґа» повідомляє представників преси, митців, організаторів фестивалів та широку громадськість про час проведення фестивалів «Флюгери Львова», «Fort.Missia», «Тиждень актуального мистецтва» та «Jazz Bez»  у 2012 році.

 

«Флюгери Львова»

29 квітня - 2 травня

Флюгери Львова

Львів, внутрішній дворик Ратуші
Вхід вільний.

Етно-джазовий фестиваль, який є музичною візитівкою Львова, завжди розпочинає фестивальний сезон. Як і кожного разу шанувальники джазу та фолку зберуться у самому серці Львова - внутрішньому дворику ратуші.




Міжнародний фестиваль мистецтв «Fort.Missia»

20-22 липня

Fort.Missia

оборонні форти Першої світової війни,
прикордонна зона між Україною та Польщею,
 с. Поповичі, Мостиський район, Львівська область
Вхід вільний.

Один із найпотужніших і найкреативніших фестивалів України у 2012 році проходитиме по обидва боки Українсько-Польського кордону. «Fort.Missia» розшириться на польську частину унікальних фортифікацій Першої світової війни - форт Borek, який знаходиться за кілометр від демаркаційної лінії.
На цю територію можна потрапити тільки раз на рік і тільки на фестиваль.
Ідея фестивалю - спільна творчість митців, поетів, музикантів та акторів на руїнах війни.




«Тиждень актуального мистецтва»

31 серпня - 9 вересня

Тиждень актуального мистецтв

Львів, простір міста
Вхід вільний.

Один із найбільших в Україні проектів contemporary art . Проект покликаний пропагувати та розвивати сучасне мистецтво. "Тиждень-2012" міститиме: перфоманси, інсталяції, вистави, street-art, виставки живопису і фото, проекти «нових медіа», кінопокази, лекції та майстер-класи...




Міжнародний фестиваль «Jazz Bez»  

7-16 грудня

Jazz Bez

Львів, концертні зали міста, а також міста України та Польщі
Вхід за квитками.

«Jazz Bez» є найбільш масштабним, тривалим та досвідченим міжнародним фестивалем, що енергією джазу поєднує десятки міст України і Польщі.
 Щороку "Jazz Bez" переміщує через кордони Євросоюзу десятки гуртів з різних країн світу, сотні виконавців та слухачів джазової музики, щоб багатоденним джазовим марафоном приносити радість меломанам, об'єднувати організаторів та стимулювати до творчості музикантів, не зважаючи на територіальні розмежування та умовності. Від народження фестивалю у 2001 році кількома концертами у Львові та Перемишлі, джазові імпрези відбувалися у двох десятках міст, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «ДжазБезі» перевершує тисячу осіб.


Вся інформація про фестивалі: www.dzyga.com

Контакт: dzygainfo@gmail.com

 
 

Додав Gon 16 січня 2012

Про автора

Всесвітньо невідомий автор, який не вірить у силу слів, проте у вільний від натхнення час займається словоблудством і рукоприкладством. Живе всюди, де перебуває. мріє про те, щоб хоч щось здійснилось без зайвих зусиль.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска