Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Леонід Ушкалов / Леонід Ушкалов та Оксана Забужко подискутують про плоди читання

«Плоди читання» – саме таку назву має літературна дискусія, яку 3 лютого о 19.00 проведуть у столичному Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6, синя зала) літературознавець Леонід Ушкалов та письменниця Оксана Забужко.

Приводом для дискусії стала нова книжка професора Ушкалова «Від бароко до постмодерну»

Двоє відомих українських інтелектуалів подискутують про героїв книжки «Від бароко до постмодерну» (Мелетія Смотрицького, Григорія Сковороду, Тараса Шевченка, Григорія Квітку-Основ´яненка, Павла Тичину, Максима Рильського), бароко, романтизм, реалізм, модернізм, тілесність, український «іконостас», а також спробують відповісти на питання, що таке література, філософія, історія української літератури і навіщо вони потрібні.
Свої літературні запитання Леонідові Ушкалову та Оксані Забужко можна буде задати під час дискусії або ж напередодні на спеціальній сторінці у facebook. Автори найцікавіших запитань отримають у подарунок від «Граней-Т» добірку книжок із серії «De profundis».

Запрошення на захід можна отримати в Будинку кіно, офісі видавництва «Грані-Т» або безпосередньо перед презентацією.

«Грані-Т»

 
 

Додав Sh.Ocean 01 лютого 2012

Про автора

Леонід Ушкалов народився 1956 року в містечку Красно-пілля на Сумщині. Вихованець Харківського університету та Інституту літератури ім. Т. Шевченка Національної Ака­демії наук України.

Автори пов'язані с новиною

Оксана Забужко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска