Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Млада Їхав, їхав козак містом 6.55 Mb
Млада Ой весна, весна 7.78 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Млада / Млада виступила з акустичним концертом (Відео)

21 січня в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбувся акустичний концерт співачки Млади. І кращого місця годі було й шукати, адже серед музейної тиші нічого не заважало насолодитися українською піснею.

Ще зайшовши на територію засніженої Києво-Печерської лаври, адже саме там розташований музей, кожен потрапляв неначе в казку й до залу заходив вже з чудовим настроєм.

Оскільки це був не просто виступ співачки, а спільний проект під назвою "Вибрана музика", то в ньому взяли участь ще декілька людей, а це - Олександр Павлов, який грав на акустична гітарі, Олександр Ємець - контрабасист і Сергій Табунщик - перкусій та бек-вокаліст.

У цей зимовий холодний вечір Млада розпочала з ніжної весняної пісні - "Ой весна, весна...", починаючи з перших секунд зал втамувавши подих вслухався в кожний звук.

А під ніжне Младене виконання, так віртуозно грав Сергій Табунщик на різних етнічних інстументах, і чого там тільки не було: і ковбелли, і тамбурин, і кастаньєти, і різні дзвіночки та ще мабуть з десяток інших.

Як розповіла співачка, вона дуже любить українську пісню й часто їздить Україною шукаючи все нові й нові тексти. Зокрема так було й з новою піснею "Ой ти, сива зозулечко", яку Млада знайшла на Буковині, та багатьма іншими.

Тож виконавши як нові так й вже відомі пісні, півторагодинний концерт підходив до свого завершення. Із шаленими оплесками люди аплодували стоячи, хоча мабуть найактивнішим був японець, який також полюбляє українську пісню. Сидячи в першому ряді, протягом всього концерту з його обличчя не сходила посмішка, а в кінці виступу ще й зі словами "Браво, браво!" він побіг до сцени дарувати співачці квіти.

І не тільки йому подобаються наші українську пісні, була помічена й групка англомовних людей, які також з цікавістю слідкували за всим що відбувалося, а це показує що українська народна пісня з додаванням сучасних музичних елементів не залишає нікого байдужим.

Але, як відомо, краще один раз побачити, ніж сто разів почути:)

Відео:

"Молоде радіо".

 
 

Додав Chyzh 22 січня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска