Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Таня Малярчук / Кіностудія ім. Довженка екранізує оповідання Тані Малярчук

Кіностудія ім. О. Довженка знімає короткий метр за мотивами оповідання сучасної української письменниці Тетяни Малярчук.

Про це повідомляє «Медіа няня».

Державна кіностудія ім. Довженка розпочала зйомки короткометражки «Метелик» за мотивами однойменного оповідання Тетяни Малярчук.

Ідею фільму автори сформулювали у слоган «Про що жінки розмовляють з Богом, якщо не ходять до церкви».

Продюсер короткометражки – Ігор Ставчанський. Режисер Максим Буйницький. Хронометраж 30 хвилин. Прем’єра запланована на літо 2012 року.

Оповідання, за мотивами якого зніматимуть короткометражку, належить до книги «Звірослов». Це п’ята книга авторки, яку критики називають постмодерною варіацією на тему середньовічних бестіаріїв (збірників зоологічних статей з ілюстраціями, в яких описувалося різноманіття тварин у віршах і прозі). «Звірослов» Тетяни Малярчук – це збірка оповідань про самотністьі її різновиди. Екранізують оповідання-розділ під назвою Thysania agrippina (метелик), де йдеться «про пиріжки з картоплею, соняшники, приміські вокзали, власний бізнес, вікна як ікони, тополоний пух, бібліотеки, с?овки і царство небесне».

http://culture-ukraine.info

 
 

Додав Chyzh 05 лютого 2012

Про автора

Таня Малярчук (1983 р.) Народилася в Івано-Франківську, закінчила Національний Прикарпатський університет імені Василя Стефаника (а в школі Таня навчалася разом з іншою молодою письменницею – Софією Андрухович

 

Коментарi

05 лютого 2012

Відеопітч http://www.youtube.com/watch?v=Cd9jIGT55FU&hd=1

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска