Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сергій Василюк (Тінь Сонця) Лукканон (2011 р) 6.42 Mb
Сергій Василюк (Тінь Сонця) Кабірова пісня (2011 р) 6.36 Mb
Сергій Василюк (Тінь Сонця) У цьому полі синьому як льон (2010 р.) 2,50 Mb
Сергій Василюк (Тінь Сонця) Вишневий садок (2010 р.) 8,81 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Сергій Василюк (Тінь Сонця) / Все ще чекаєте на сонце? А ми вже знайшли його тінь! (інтерв'ю з Сергієм Василюком)

Все ще чекаєте на сонце? А ми вже знайшли його тінь!

Тінь Сонця” представляє унікальний в Україні і світі жанр heavy-folk(в народі– “козацький рок”), змішавши у своєму звучанні бандуру та скрипку з традиційним для рок-музики гітарним супроводом. Цікава й ідеологія гурту: в умовах глобалізованого сьогодення відроджується славетна українська минувшина, а напівзабута міфологія постає реальністю. Група постійно знаходиться у пошуках нового звучання, варіюючи між металом та фольком.  Сольні ж виступи Сергія Василюка почалися з альбомом «Сховане обличчя». Про причини та спрямованість сольної творчості ми запитали власне у Сергія.

Що підштовхнуло вас до створення сольних альбомів?Бажання донести щось більш ліричне?

Акустичні концерти є по своєму дуже цікавим і важливим явищем в нашому музичному просторі. Вони можливо не такі яскраві, але часто ще більш щирі та відкриті. В них можна більше варіювати програму, адже підготовки потребує лише одна людина, а не ціла "банда". Щодо моїх акустичних концертів, то я їх люблю ще й за те, що на них можна більше приділяти часу просвітницькій діяльності, тоді як на концертах з групою більша увага зосереджується на шоу. Крім того, існує чимало пісень, які краще звучать в акустиці, то і записую їх незалежно від гурту. Хоча чому незалежно? "Сховане обличчя" записав на студії Андрія Хаврука - нашого гітариста, а новий альбом писатиму на студії нашого бандуриста Івана Лузана

Для кого ваша музика? Кому ви її адресуєте?

Ця музика для тих, хто здатен тонко відчувати мою душу. Мені дуже приємно, що такі люди є і їх щоразу більшає. Взагалі, мудрий відкритий слухач - мій улюблений.

Що привносить для вас акустичне виконання?

Атмосферу більшої близькості, доступності, камерності, ліричності..

Ваші пісні на героїчну тематику, навіть трішки казкові. Вони навмисне відірвані від реальності?

Наша реальність занадто вузька, тому кожен митець прагне її розширити для себе і однодумців. Я щасливий, що дещо вдається - під час співів деяких пісень без перебільшення здійснюються наші мрії, тому часто навертаються сльози від зворушення і чогось неземного - і в мене, і в слухачів.

Отже, всіх кому не вистачає душевних посиденьок, гарної музики та цікавих розповідей, запрошуємо на сольний концерт лідера групи «Тінь Сонця» Сергія Василюка з новою акустичною програмою – «Степом, степом».

Дарина Тітова, artvertep.com

 
 

Додав Тім 10 лютого 2012

Про автора

У молодіжних патріотичних колах Києва нині важко знайти людину, яка не чула б драйвового рок-гурту “Тінь Cонця”.

Автори пов'язані с новиною

Тінь сонця , Культурний центр Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска