Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Михайло Іллєнко / Ексклюзивна зустріч з творчою групою повнометражного художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» у Дніпропетровську!

НЕ ПРОПУСТИ ЕКСКЛЮЗИВНУ ЗУСТРІЧ З ТВОРЧОЮ ГРУПОЮ ПОВНОМЕТРАЖНОГО ХУДОЖНЬОГО ФІЛЬМУ "ТОЙ, ХТО ПРОЙШОВ КРІЗЬ ВОГОНЬ!"

Місце: ДУЕП ім. Нобеля, Набережна Леніна, 18

Коли: 16 лютого, о 15:00

Вхід безкоштовний! Попередня реєстрація

Серед учасників будуть: режисер-постановник Михайло Іллєнко, актори Віктор Андрієнко та Олексій Колесник, продюсер фільму Андрій Суярко.

Організатори заходу: «ІнсайтМедіа» Продюсерський центр, НПП «Плазмофор», Міжнародна громадська організація «CinemaHall», ДУЕП ім. Нобеля.

 

Прес-показ стрічки та прес-конференція відбудуться 16 лютого о 16:30 у кінотеатрі Міст-кіно (ТРЦ Міст-сіті, вул. Глінки, 2)

 

У програмі:

16.10 - реєстрація преси

16.30 - початок прес-показу

18.30 - початок прес-конференції

 

Вхід на прес-перегляд – лише за передньою акредитацією! Для акредитації потрібно: надіслати на адресу info@firecrosser-movie.com заявку довільної форми із вказаною назвою ЗМІ та прізвищами і контактами журналістів. Акредитація по телефону не проводиться!

 

Акредитація завершується 16 лютого об 11.00

 

Норма акредитації: для агенцій та інтернет-ЗМІ – 1 особа, для друкованих ЗМІ – 2 осіб (журналіст та фоторепортер), для ТБ – знімальна група з 3 осіб.

 
 

Додав oleenkka 15 лютого 2012

Про автора

Наймолодший із трьох братів режисерів Іллєнків. Народився 1947 року, закінчив Московський інститут кінематографії (майстерня М.Ромма). Започаткований ним 1997 року кінофестиваль «Відкрита ніч» відбувається і досі й має дуже позитивне реноме

 

Коментарi

Chyzh
15 лютого 2012

Прокат фільму у Дніпропетровську розпочнеться 16 лютого одразу у трьох кінотеатрах: у «Материку» та «Мості» стрічку можна буде подивитись до 7 березня, а у кінотеатрі «Правда» - лише до 29 лютого.

15 лютого 2012

На жаль, М.Іллєнко захворів, тому не зможе приїхати, але буде творча команда проекту!! Плюс актор Олег Примогенов! Всіх чекаємо!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска