Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Люко Дашвар / Продовження трилогії Люко Дашвар «Биті Є» у книгарнях з березня

Вже на початку березня до всіх книгарень країни надійде у продаж довгоочікуване продовження трилогії Люко Дашвар «Биті Є» - другий роман «Макс». Перший наклад нової книжки Золотого автора України складе 30 тисяч примірників.

Трилогія «Биті Є», яка виходить у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розпочалася першим романом «Макар». Історія з життя молодого пристосуванця, стала однаково цікавою, як для жінок так і для чоловіків, та розійшлась сукупним накладом у 45 тисяч примірників. Друга книга «Макс» - це розповідь про самозакоханого метросексуала. Макс вирішив, що зможе жити і без фінансової допомоги могутніх батьків, проте терпіння вистачило лише на півроку. Його дівчина втекла, не підтримала його відчайдушних спроб стати мужчиною. Прийняти фінансову допомогу рідних і гидувати нею - оце по-Максовому, так чинить справжній метросексуал. Він не став героєм для коханої, коли вона тонула, а тепер за власні гроші купує собі право боротися за виживання, наче «останній герой». Отже, кохання чи самозакоханість?

 

Сама Люко Дашвар стосовно головного героя другого роману трилогії «Биті Є» зазначає наступне: «Макс - метросексуал, мамчин синок і максималіст в одній особі, крайнощі - його друге ім´я. Він, який і пальцем не поворухнув, щоб урятувати свою кохану Любу, коли вона захлиналася у дніпровських водах, вирішує помститися суперникові, із яким йому начебто вже нема чого ділити. Для Макса люди - пішаки, і він - король на  шаховій дошці, що зветься життям, - звик жертвувати ними. Але одного дня головна фігура зважується на ризикований хід: вирушає в екстремальний тур на виживання, який має переплавити «золотого хлопчика» у «залізного чоловіка».

 КСД

 
 

Додав Chyzh 15 лютого 2012

Про автора

Справжнє ім'я Ірина Іванівна Чернова. Українська письменниця, сценарист, журналіст. Народилась 2 травня 1954року в м. Херсон.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска