Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / "Гайдамаки" презентують перший сингл нового альбому

Після довгої та кропіткої праці, під час якої кардинальних змін зазнав склад гурту, постійно знаходячись в пошуку нового саунду, нових ідей та підходів до творчого процесу, сміливо експерементуючи та водночас залишаючись вірними обраному шляху, самобутній український рок-гурт "Гайдамаки" відкриває нову сторінку своєї історії, презентуючи широкому загалу перший сингл з нового альбому. "Дівчина з Дніпра" – саме цій пісні випала доля бути першою "ластівкою" шостого альбому відомої української команди. Про це "Молоде радіо" повідомила прес-служба гурту "Гайдамаки".

"Ідея пісні виникла миттєво на джем-сейшені. – розповідає Олександр Ярмола. - Одразу намалювався сюжет: образ дівчини, з якою рок-співак мав ніч кохання після одного з концертів, не відпускає його душу, переслідує у снах, руйнує особисте життя. Дівчина з великого промислового українського міста, що попри всю урбанізацію, залишається чаклункою, дитиною Дніпровських степів. Пісня про кохання та рок-н-ролл".

Робота над новою платівкою тривала дуже довгий час та видалася найважчою серед усіх раніше записаних альбомів "Гайдамаків". І той факт, що останній доробок колективу, "золотий" альбом, записаний разом з польским гуртом Voo Voo, було видано ще в 2009 році, давив тягарем перфекціонізму та актуальності нового матеріалу на Олескандра Ярмолу та його однодумців. Але вони з гідністю подолали цей бар’єр, та змогли запропонувати слухачеві якісний матеріал європейського рівня, агресивний та гармонійний український рок-н-ролл із домішками фолку.

І в цьому не остання заслуга нових учасників колективу, які увійшли до складу команди, та привнесли багато цікавих нових ідей. В першу чергу, це Піотр «Дзікі» Ханцевич. Відомий польский рок-гітарист та саундпродюсер, у якого за плечима 15 золотих та 4 платинових альбоми, співпраця з багатьма світовими зірками, серед яких Steve Vai, Scorpions, Electric Light Orchestra, Papa Roach, Iggy Pop, написання музики до кіно, комп’ютерної гри тощо. З ним "Гайдамаки" познайомилися під час історичного запису з Voo Voo, і як виявилося, мають надто схожі погляди на музику та ідентичні способи її створення. Почесне місце бас-гітариста посів Томаш "SOOLOO" Солніца, який стовідсотково є самим гучним басистом Польщі. Також у колективі з’явилося двоє нових українців – барабанщик Дмитро Кушнір, який прийшов до гурту завдяки давньому другу "Гайдамаків" Ю.Здоренко та яскравий представник буковинської традиції народної музики, акордеоніст Дмитро Мотузок.

В самих найближчих планах гурту – презентація відео на пісню "Дівчина з Дніпра", яке було відзнято молодим українським режисером та водночас учасником харківської групи Pur:Pur, Євгеном Жебком.

Джерело: Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Chyzh 16 лютого 2012

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска