Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Відкрите звернення музикантів гурту «Гайдамаки» Володимира Шерстюка, Івана Леньо, Олександра Дем’яненка, Сергія Борисенка та Сергія Соловія до усіх небайдужих!

Відповідаючи на запитання, які виникають і ще виникатимуть у зв’язку із ситуацією, що склалась навколо гурту «Гайдамаки», музиканти гурту наголошують:

Гурт ««Гайдамаки», у тому складі, в якому Ви звикли його бачити, існування не припиняв, але через непримиримі творчі розбіжності «Гайдамаки» обрали різні музичні шляхи з вокалістом Олександром Ярмолою.

Наголошуємо - новоутворений Олександром Ярмолою польсько-український колектив не є «Гайдамаками» до яких усі звикли, це – музична фальсифікація, іншими словами, кавер-версія гурту. Цей проект, за словами самого Олександра Ярмоли (!), мав би називатися «Ярема» та планував грати музику відмінну від Гайдамаків (див. http://dozor.com.ua/news/fakti/lichnosti/1109965.html).

Істинні «Гайдамаки» - це не просто колектив музикантів на сцені, а живий музичний організм, який сформувався під час сотень концертів по всьому світу, багатогодинних виснажливих репетицій, централізованого звукового продюсування проекту, спільної роботи на сцені, єдиної філософії та світосприйняття.

Жоден сесійний музикант, який би високий професійний рівень він не мав, не зможе точно відтворити авторську ідею звучання, емоційне та філософське наповнення кожної з композицій, адже просто не є їх творцем!

Набрані ж Ярмолою для співпраці музиканти, на нашу думку, порушують професійну етику.

Адже під своїми іменами вони виконуватимуть чужий музичний матеріал, напрацьований музикантами «Гайдамаків» протягом останніх 15-ти років. А споживач такої продукції – «платитиме»за «піратську копію».

Музика, яку представляють так би мовити«оновлені Гайдамаки», жодного відношення до оригінального звучання колективу не має.

Зі свого боку музиканти «Гайдамаків» підкреслюють – власної творчої роботи не припиняють. Наразі завершуєтьсязапис нового матеріалу. Це будуть «Гайдамаки», добре відомі, але, водночас, зновим звучаннямта притаманним гурту колоритом.

«В період активної роботи, гастролей та записів,» - кажуть учасники гурту, «накопичується багато творчих ідей, реалізовувати які не дозволяють ті чи інші рамки. Тож, тепер - саме час ї їх втілити у життя». Вже найближчим часом результати творчої роботи увірвуться до музичного простору.

***

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, просимо звертатись до насза телефоном:

+38 (099) 926 95 96

або за адресою:

Haydamaky_concert@ukr.net

 
 

Додав Chyzh 19 лютого 2012

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 

Коментарi

19 лютого 2012

не слухай "гайдамаків", такого гурту немає? спочатку Барбара. тепер Ярмола...

19 лютого 2012

назва гурту "Гайдамаки" в складі з польськими музикантами - хіба не смішно? а от хороший момент в тому - шо може бути два хороших музпроекти замість одного! дай Боже шоб на користь!

21 лютого 2012

22 лютого запитай Ярмолу в онлайні КП: http://kp.ua/daily/press/detail/4310

21 лютого 2012

Они бы еще ярмолки одели и Гайдамаками назвались!(

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска